reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi przyjmuje sie , że niby do 12 dni może implantacja byc tak, a jeden dzień w tą czy w tą to nie tak dużo..
No wiesz to jest najgorsze , że nie wiadomo o co chodzi ...
Bo jsk faktycznie była to implantacja to super , ale jak @ sie opóźnia tak ooo to już człowiek jobla dostaje [emoji19] ...

Ciekawe co u mnie w tym cyklu będzie, bo przeczucic jakis fajnych to ja nie mam , nic nie czuje i ta temp masakryczna hmm a może już po owu [emoji33]
A Ty jak długi miałaś ostatni cykl ?

reklama
Niewielkie skoki temp. w cyklu są normalne ..więc się nie martw ... Pamiętaj, że zmienia się aura pogodowa, mamy przesilenie jesienne...i nawet to może wpływać na nasze cykle.

Otwieram na wątku okno co by moją @ wpuścić :D Jutro jak wstanę ma już być ...bo nerwicy dostanę..
51550_jesienny_widok_przez_okno.jpg

Załączniki

• 51550_jesienny_widok_przez_okno.jpg
    51550_jesienny_widok_przez_okno.jpg
    811,2 KB · Wyświetleń: 484
Nessi hehe jasne niech szybko przychodzi do Ciebie i Artemidy cholera jedna [emoji4]

Ehhh a ja leze w wyrku , P na jakaś komedie patrzy a ja tak filmow nie lubie , zaraz klade sie spać , a jutro do P siostry na urodziny idziemy [emoji5]

reklama
Do góry