reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anusiu czuję się już coraz lepiej, ale jako przyszła matka wariatka i tak moje strachy mnie nie opuszczają. Od ok. półtora tygodnia codziennie boli mnie podbrzusze. I w sumie nic więcej się nie dzieje. Wmawiam sobie, że to więzadła, bo miałam tyłozgięcie macicy i może one też się teraz jakoś muszą inaczej ułożyć. Wizytę miałam mieć w środę ale muszę przełożyć na piątek bo Daniel ma służbę w pracy niestety i nie ma się z kim zamienić. Także jeszcze tydzień do podglądania bąbla:-)
Te końcówki cyklu są najgorsze ech. Człowiek by już chciał wiedzieć, a tu musi czekać.

Rene dopóki córcia nie ma kłopotów ze zdrowiem, nic się nie martw. Myślę, że szczuplejsze dzieci i tak mają lepiej. Męża chrześniak jest duży ale to idzie stronę otyłości. Obawiam się, że siostrzenica też będzie miała problem z wagą jak nie zmieni nawyków żywieniowych.

reklama
mój na prawdę nie jest gruby zresztą same zobaczcie
upload_2016-10-7_18-25-6.png

Załączniki

• upload_2016-10-7_18-25-6.png
    upload_2016-10-7_18-25-6.png
    75,7 KB · Wyświetleń: 180
Hej Tynkus , makaron z twarozkiem ( taki wymieszany ze śmietaną i potem dodany do mokaranu ) polany maselkiem i posypany cukrem a na do banany [emoji5]
Ja za dziecka takie cos jadlam [emoji5]

Artemida , Nessi niech @ przychodza jak mają przyjść a nie w kulki lecą .... [emoji46]

Moja ubrania nosi na 98cm , choć ma 88 to dziwne [emoji52]

hajmal fajny chłopak , grubokoscisty może [emoji6]

Rene mojej siostry córka ma 3 lata i waży 10 kg więc to tez chudzinka , ale je bardzo dużo [emoji5]widocznie taką ma budowe [emoji6]

Moj jest chudy jak patyk, ale ciagle je. Powiedziałabym, ze je więcej ode mnie. Cały czas gębą mieli [emoji12] wczoraj zjadł obiad, a za pół godziny dwie bułki z almette i jędna kanapkę z serem [emoji1] i tak jest cały czas. On jest wciąż głodny. Czasem zje płatki na śniadanie, a w samochodzie je bułkę w drodze do szkoły. Mowię Wam. Lepiej go ubrać jak karmić :) a wizualnie to wszystkie kości mu mozna policzyć. Jak bede u mamy to go na wadze postawie.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

1475859671-1eanwf.jpeg
1475859684-zdse0j.jpeg
1475859690-zjvxek.jpeg

Nawet trzy latka ma więcej masy od niego ;) tylko luźne ubrania go maskują :D

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hajmal synek będzie łamać dziewczynom serca na bank:-) taki akuratny chłopaczek z niego:-)

Agnesis na zdjęciach to wcale nie widać żeby był taki chudy. Normalnie wygląda moim zdaniem.

Chyba najgorsze co może być to dziecko które nic nie chce jesc:-/

No w ubraniach to nie widać, nóżki ma jak patyki i zebra mozna mi liczyć [emoji12]
1475860970-inazxh.jpeg

reklama
Mi tam jego szczupłość nie przeszkadza, ale wszystkie spodnie jakie kupuje musza mieć gumki regulowane albo sznurek do wiązania, no i najlepiej wąskie nogawki, bo inaczej to mu wiszą jak worki :p

Do góry