reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

majka jedź i niech wszystko będzie w porządku ! [emoji11]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Oleczka wózek piękny, a kolor fotelika po prostu mega! Taki bym chciała, uwielbiam ten kolor [emoji1]
Majka ja bym nie czekała. Moze to nic groźnego, ale ja po jednym poronieniu bym wpadła w taka histerie, ze by mogli na mnie patrzeć jak na wariatkę, trudno. Lepiej dmuchać na zimne :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Oleczka tylko czy moj kręgosłup takiego 4latka pozwolił nosić [emoji23]

Agnesis co w planach od poniedziałku? Nudzisz się [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum jutro ide do urzędu pracy sie zarejestrować i to na tyle [emoji23] poza tym lenistwo no i praca w domu [emoji12]
Ale jedno wiem, nie pije na razie [emoji28]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hej Kochane! Żyjemy i mamy się dobrze. [emoji4] To już 18t2d. [emoji4] 26.10. Usg połówkowe i zobaczymy czy z chłopca nie wyszła dziewczynka. [emoji4]
U mnie -5kg i na razie waga lekko jeszcze spada, ale już wolniej niż przedtem. Wszystko mi mówią, że schudłam i wyglądam kwitnąco. Tak też się czuję.[emoji4] Brzuszek już zaczął rosnąć i zaczyna się delikatne pukanie. Do pracy jeżdżę i zamierzam do końca. Miejmy nadzieję, że będzie ok. [emoji4]
A Wy jak tam? Są nowe ciężarówki? [emoji3]
20160929_072134.jpeg

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• 20160929_072134.jpeg
    20160929_072134.jpeg
    32,2 KB · Wyświetleń: 142
Artemida ja dostalam w 7dniu , wiec czytalam , ze nawet do 14 dni może zawitac po dupku [emoji52]

agnesis to zapewne chwilowe ja nie pije [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum jasne, ze chwilowe [emoji12]
Evee piękny brzuszek [emoji7]

reklama
eveee ślicznie wygladasz , wieki się nie odzywalas ! [emoji4]
Czekamy do wizyty i obejrzymy kto tam sie chowa [emoji6]

agnesis tyle wolnego to trzeba coś robić [emoji1]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry