reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka tym razem płytkowy

1475388786113.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475388786113.jpg
    1475388786113.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 171
reklama
Hej :)

Artemida ja niestety nic nie widze

Xbumx mmm pycha takie ciacho :) ja to mam chice na krokiety ale robic nie ma komu :D

Tynka ja zawsze rozmiar B a ostatnio kupywalam stanik do karmienia 80E :o

Dzisiaj idziemy na ognisko festyn :) takze Zuzia sie wyszaleje :))

Pokaze Wam nasza fure dla smyka :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej[emoji4]

Oleczka, wow, fajna bryka. Teraz to chyba ogólnie moda na takie wozeczki.

Artemida, ja niestety też nie widzę nic na teście...

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny chyba mam problem! Przytulaliśmy się dzisiaj i pod koniec pobolewał mnie trochę brzuch a potem okazało się że jest czerwono. Myślicie że to wina rozpulchnionej szyjki czy coś poważnego?

Dzień dobry kobitki, u mnie noc masakryczna mała w nocy wstała przestraszona i nie chciała zasnąć. W końcu do naszego łóżka ją wzielismy, ciągle powtarzała jakieś juki ale nie wiemy co to , normalnie byłam wystraszona ...

Mam nadzieję , że dziś będzie chciała spać w swoim łóżku [emoji4]

anula , agnesis to poimprezowalyscie wczoraj [emoji38]

Tynka cieszy sie to papla [emoji6]

Artemida a ty widzisz coś na teście?

Agnesis nooo to dzisiaj kolderka , jakies leki i pod kocyk [emoji4]

Oleczka ooo dzien dobry [emoji5]
Bryka pierwsza klasa , to się będziecie wozic po osiedlu [emoji38]

majka no ja to ogolnie u Ciebie bym zbadala progesteron bo zapewne jest go malo... Obserwuj jak bedzie tego az tak duzo to IP , chociaż ja bym już jechała po dupka.

wff2krhmvaem9yip.png

Wiesz gdybym miała gwarancję że pojadę do dyzurnej przychodni i tam porostu po wywiadzie bo nie ma gina przepisze mi dupka to bym pojechała. Ale jak mam jechać na IP i będą na mnie patrzeć jak na histeryczke bo wiadomo że w ciąży ta szyjka jest rozpulchniona, poczekam 4 godziny z poczuciem że zawracam dupe to po co mi takie nerwy. Z drugiej strony jakby coś się stało nie wybaczylabym sobie tego.

reklama
majka ty nie masz patrzeć na kogoś a na swoją fasolke !
Przecież nie wiesz co tak na prawdę sie dzieje , a lekarze są od tego by doradzic człowiekowi i pomóc i na pewno nie puszczą cię tak oo do domu .
Ale ty decydujesz co jest dla WAS najlepsze , pomóc czy poprostu czekać.
W dyzurnej przychodni i tak recepte musi ci przepisac lekarz nie pielegniarka czy kto tam jest, mozna podejsc do apteki i poprosic o paczke a potem doniesiesz , a na IP na 100% dostaniesz a przy okazji zrobią USG i sprawdza co i jak.

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry