reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jejejeje dostałam luteine na wszelki wypadek bo krwawienie po stosunku w ciąży jest dość częste. Przynajmniej do tego 11.10 będę spokojna. Dawkę mam 2 razy po jednej i mam takie pytanko. Jak se ja rano wloze i pójdę do pracy to nic nie zadziała co nie? I z seksu do wizyty zrezygnować nie?
Eva super brzusio!
Tyle, żeś pracowała na ciążę, to teraz seks może zaczekać :) Dzidziuś ważniejszy ...A czemu ma lutka w pracy nie zadziałać ? Zadziała ...

reklama
Nessi pryszcze tez dobry znak [emoji12]

Majka a masz docipna? No ogarniczaj seks jak po nim masz krawienia a na wizycie sie dowiesz co i jak.
W pracy to najlpiej wkladki nos bo wycieka dosc po tej globulce.
A mozesz wziasc kilka dni wolnego?

wff2krhmvaem9yip.png

To są tabletki dopochwowe i teraz chodźi mi o to czy jak ją wloze i polecę to czy ona się tam zdąży dobrze wchlonac nim wycieknie czy nie wypadnie itp matko teraz jeszcze bardziej nie mogę doczekać się wizyty. Chyba zacznę pytania zapisywać. Jutro mam wolne z racji na protest także myślę że po jutrze już będzie ok. Najgorzej mnie mój K zdenerwował. Powiedział że jego zdaniem trochę przesadzam.

majka ciekawe czy jakby było coś nie tak za jakiś czas , czy też by tak myślał [emoji52]

Julia witamy , opowiadaj co tam u Was ? [emoji4] kochana mam pytanie ty zaszlas przy CLO?

wff2krhmvaem9yip.png

majka ciekawe czy jakby było coś nie tak za jakiś czas , czy też by tak myślał [emoji52]

Julia witamy , opowiadaj co tam u Was ? [emoji4] kochana mam pytanie ty zaszlas przy CLO?

wff2krhmvaem9yip.png
No to samo mu powiedziałam ale on jest wiecznym ootymistom i nie dociera. Przepraszam że wam tak truje ale tylko wam mogę się wyglądać. Nawet nie wiecie jak mi ulzylo. Przynajmniej nie muszę teraz martwić się tym progesteronem :D

reklama
Do góry