reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
majka a dużo plamisz ? Daj znać , bedziesz spokojniejsza jak dadza leki [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Majka nie wazne ile tej krwi jedz na IP nie musi byc to cos powaznego ale lepiej sprawdzic ...

Karola taa teraz kazdy wozek podobny do siebie tylko eelementami sie roznia :D ale jakk juz mialam wwxiac 2w1 to ten jest najbardziej pozadny. Gondola jak i sppacerowka git bynajmniej wizualnie :D

Xbunx ja to bede sie w chuscie wozic a wozek jest dla K i Zuzi zeby chodzili naa spacery[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka chustowac się będziecie ? Wow fajnie , ja chciałam z Lenka ale to nie dla mnie , balam sie , ze mi wypadnie [emoji1]

Majka ale na IP zrobili by Ci usg i więcej doradzili.

wff2krhmvaem9yip.png

Nie ja nic nie widzę na teście biel bieli [emoji20] a okresu jak nie było tak nie ma, brzuch znowu boli. Jak wstałam była cisza.

Mam już dość tego. Co innego gdybym nie brała nic a zawsze po tych tabletkach był jak w zegarku a teraz dupa... Już nie mam sił testów robić

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida no musisz czekać , ile jesteś dni po odstawieniu dupka? Dziwna sytuacja , ale ja to juz tyle mialam takich , ze poprostu trzeba czekać [emoji52]

Oleczka hahaha ale dla takich większych dzieci tez sa takie chusty nie? [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry