reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum chcialam brac szybciej ale chyba na moje regularne 30 dc gin kazal od 5. Moze jakbym brala szybciej to i szybciej okres bym miala i bym tylko namieszala.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moj S wrócił z zakupów z Tigerem i mówi, ze na wieczor kupił, bo słyszał, ze po nim plemniki szybsze sa [emoji23] najlepsze jest to, ze on nie lubi pic energetyków [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A moj S wrócił z zakupów z Tigerem i mówi, ze na wieczor kupił, bo słyszał, ze po nim plemniki szybsze sa [emoji23] najlepsze jest to, ze on nie lubi pic energetyków [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Widzisz, jakie poświęcenie. [emoji16]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Dzol no gin wie lepiej jak najlepiej brać [emoji16]

agnesis jej od nati , malz tez wypil przed seksem i co zaszła [emoji38] ciekawe czy to faktycznie cos do tego ma [emoji52]

Zakończyłam właśnie 1 op clo, wieczorem otwieram następne [emoji40]

Dziewczyny a jak owu miałam na tej miejszej dawce w 15dc to teraz bedzie wcześniej? [emoji52] bo ja mam gina dopiero w 12dc ...

wff2krhmvaem9yip.png

Ja pierdziele ale załamana od wczoraj chodzę :(
Kuzwa jakiś armagedon normalnie ..Mam cerę tak tłustą, że jak przetrę gębę chusteczką to normalnie ślad tłusty jest. Kuzwa ...pryszczy tyle co normalnie cała klasa dzieciaków w okresie dojrzewania nie ma ...dekolt, plecy ..
Jak do roboty tak iść ..fluid tylko pogarsza widok twarzy :( Kurde, worek na głowę z dziurami na oczy tylko załatwi sprawę :(
Czegoś takiego na oczy nie widziałam. To chyba jakaś kara Boska, albo sama nie wiem :(Jeeez ...Syn się pyta co mi jest normalnie ...ehhh

Nessi a siknij na test [emoji4] moze siknij na owu jak nie na ciążowy [emoji5] cos mam dobre przeczucia ! [emoji7]

wff2krhmvaem9yip.png

Co Ty Bumek, testów nie mam już ohoho. ....ale to raczej nie od ciąży ...może czipsy prędzej wyłażą bo żarłam 2 dni ...ale nigdy jak Boga kocham czegoś takiego na gębie nie miałam.

Aaa te ciążowe z zestawu już użyłas ? [emoji48] lec do apteki , kup pinka i sikaj a nie trzymasz nas na szpilkach [emoji16]
Czujesz sie inaczej , więc to dobry znak ! [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

Aaa te ciążowe z zestawu już użyłas ? [emoji48] lec do apteki , kup pinka i sikaj a nie trzymasz nas na szpilkach [emoji16]
Czujesz sie inaczej , więc to dobry znak ! [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja się nie czuję inaczej ...nie mam żadnych objawów. Nic mnie nie boli ... ani cycki, ani brzuch. Czuję się .......zwyczajnie normalnie. Oprócz tych pryszczy :oops: Jaki wstyd jutro do ludzi iść ...

reklama
Jejejeje dostałam luteine na wszelki wypadek bo krwawienie po stosunku w ciąży jest dość częste. Przynajmniej do tego 11.10 będę spokojna. Dawkę mam 2 razy po jednej i mam takie pytanko. Jak se ja rano wloze i pójdę do pracy to nic nie zadziała co nie? I z seksu do wizyty zrezygnować nie?
Eva super brzusio!

Do góry