reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tylko ze w czerwcu wesela brata na ktorym mam byc swiadkowa i przeciez z brzuchem nie pojde... a tak to zdazylabym urodzic poczatkiem.maja i teraz nie wiem co robic...nie chce go zawieść ale dziecka tez chce i mętlik tylko w glowie :-( :(

Ciąży się nie da zaplanować tak jak tego byśmy chcieli:)

reklama
Jakbys miala Eolinko zajsc pozniej to tez dobrze, moglabys pojsc z brzuszkiem. Nie ma piekniejszego widoku niz kobieta w ciazy [emoji7][emoji7]
Najwazniejsze , abys zaszla. Moze nie bedzie tak zle i moze cala ciaze bedziesz czula sie swietnie.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Eolinka zrobisz jak uwazasz , ale brzuch czemu brzuch by ci miał zawadzac ? Poprostu mniej sie bawisz i tyle [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170][emoji777]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Eolinka, prawda jest taka ze nie masz gwarancji ze w następnym cyklu się uda. Jeśli pragniesz dziecka A tak jest to nie rezygnuj ze swoich marzeń. W razie czego brat będzie musiał zrozumieć. Zresztą jeśli byś nie dała rady swiadkowac to zdążysz to wcześniej uprzedzić aby mógł znalezc kogoś innego.

Może macie racje...tylko z Lenka w ciazy to co chwile w szpitalu lądowałam i boje sie powtórki w razie czego...a z bratem jakos zawsze sie trzymamy razem i nie chciałabym go zawieść :hmm:ale pieron wie kiedy wogole zaskoczę z ta ciążą to moze nie warto odkładać starań :rolleyes2:

Chwilę człowieka nie ma i taaaakie zaległości ;-)

Ja dostałam wczoraj @, po 39 dniach...masakra. Czy w związku z tym może któaś z Was wie, czy Acard może rozregulować cykl albo wpłynąć na termin rozpoczęcia@ ??

a BUM - przyszła już @??

reklama
Do góry