reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka tak pomoc jest, jednak padlam o 7 , mloda przyszla przytulila sie i powiedziala ze mam sobie pospac ona idzie na bajki...poniej tylko mnie przebudzila ze chce sniadanko.
W niedziele M wyjezdza juz widze jak serduszko jej peknie z rozpaczy tak zrzyta jest z tatusiem ehhhh...
To witaj w klubie chodzacych nad ranem;)
Widzisz ja chodze spac po 23 codziennie...

Nessi no dokladnie niech jaj nie robi[emoji4]

Karola faktycznie u Ciebie ten czas leci strasznie[emoji4]
No widzisz mamy podobnie tylko ty juz dalej niz blizej, a wiesz ja mam 3 ciaze nieudane zakonczone lyzeczkowaniem...
Lekarka mowila mi ze moze taka juz byc do konca moja szyjka, ale niechce ryzykowac bo za duzo juz przeszlam... wiec zabezpieczelismy sie!

Agnesis to zaciskam kciukasy&&&&&&

reklama
Dziewczyny a robilyscie badania w zwiazku z tymi plamieniami? Bo to nie jest normalne żeby tyle dni plamic. Może to niedomoga lutealna i progesteron niski..
Ja będę dopiero robić na własną rękę bo moja gin 1,5 roku temu nic na to nie powiedziała a byłam u niej bo krwawiłam też w trakcie stosunku. Powiedziała że wszystko jest ok i nie dała żadnych badań.

nikusia nie maaa.... 53 dc [emoji33]
Wpisujesz sie do naszej tabelki , jak tak to strona 1 a dane podaj na priv [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170][emoji777]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

nikusia nie maaa.... 53 dc [emoji33]
Wpisujesz sie do naszej tabelki , jak tak to strona 1 a dane podaj na priv [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja Ci mówię. @ pojechała na wakacje i ją tam porwali gdzieś ...Trzeba konsula powiadomić, zdjęcia z rysopisem zaginionej porozwieszać ...może któraś z kobiet rozpozna ją i wróci do Ciebie ? :o

Ja Ci mówię. @ pojechała na wakacje i ją tam porwali gdzieś ...Trzeba konsula powiadomić, zdjęcia z rysopisem zaginionej porozwieszać ...może któraś z kobiet rozpozna ją i wróci do Ciebie ? :o
Hahahaha rysopis krwawa , koloru czerwonego , płynna , i bardzo wkurzajaca [emoji23] kto ją ma proszę o oddanie [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

Miałam dwa razy badane hormowy i wszystko jest ok. A plamienia przed okresem po parę dni mam od 2-3 lat....
Ja bym tego nie bagatelizowała, takie plamienia zarówno przed @, jak i podczas stosunku występują chociażby przy endometriozie czy nadżerkach . Ja bym poszła do gina na jakiś przegląd generalny, nawet jeśli hormony wyszły w normie.

reklama
Hahahaha rysopis krwawa , koloru czerwonego , płynna , i bardzo wkurzajaca [emoji23] kto ją ma proszę o oddanie [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

No muszę Ci kurde, jakoś humor poprawiać.. :) Do gina we wtorek idziesz ?

Do góry