reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć, Wróciłam do domu z pracy i od razu zrobiłam test na owu - kreska prawie niewidoczna (chyba bardziej wmawiam sobie że ona tam jest) jednym słowem owu już była - teraz mieć nadzieje że jednak starania w minionym tyg się powiodły - nie liczyłam że ona tak wcześnie będzie.

W przyszłym cyklu chyba wezmę się za mierzenie temp (zwlekałam z tym bo z rana moja pamięć wyłącza się i obawiałam się że nic z tego nie bedzie) - chyba wbije sobie to w budzik :D

reklama
Dzisiejszy test

1469455539283.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469455539283.jpg
    1469455539283.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 150
agnesis- już nie mam , kiedyś zamówiłam z 50 na necie , ale według mnie były słabe pomimo tego wykorzystałam wszystkie , lepsze są te z rossmana

Artemida- trzymam &&&& zeby te starania owoce były i już niedługo II KRESKI

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida ale temp nie powie Ci, że owu się zbliża, tylko że już była. Bo po owi i następuje wzrost.

To mój wykres temp z tego cyklu

Nati chciałam żebyś zrobiła owu na potwierdzenie teorii, że w ciąży owu pokazują kreski :D hehe ale żadna ciężarna nie ma owulacyjnych w domu :p

Ps mam jeden owulacyjny, jak nie wytrzymam zrobię jutro :p

Artemida ale temp nie powie Ci, że owu się zbliża, tylko że już była. Bo po owi i następuje wzrost.

To mój wykres temp z tego cyklu

No ale przynajmniej będę wiedzieć kiedy mogła być owulacja, bo jak na razie jest jak jajko niespodzianka ;) a jak biorę duphaston to i tak po 14 dniach zawsze jest okres - ani dnia wcześniej ni później, dlatego nie wiem czy moja faza lutealna ma 14 dni bo jest troche wymuszona :) bez tego to ja bym czekała a czekała na @

Hej[emoji4]

W moim przypadku ta teoria sie potwierdziła. Ba, testowa była wtedy ciemniejszy niż kontrolna. Śmiałam się ze nawet jak mi ovu pokazalywaly to nie były takie ciemne.

reklama
Do góry