reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati rób sobie inhalacje z soli fizjologicznej, a jak nie masz inhalatora to garnek z gorąca woda i sól kuchenna. Do tego czosnek, miód, maliny. W aptece mają tabletki na gardło Fiorda i *spam*, moim zdaniem Fiorda lepsza, a i jeszcze syrop *spam*.

reklama
A jeszcze teścik z dziś 28dc , ow musiała być jak nic w 13dc rano w 13dc był pozytywny potem właśnie bolały mnie jajniki , a najlepsze że mój z kolego pili pempkowe i siedzielismy u znajomych do 24 oczywiscie był wesoły , a ja zeby nie zmarnować przytulanek jak wracaliśmy to kupiłam mu redbula i kazałam wypić żeby plemniki się obudziły no i chyba to zadziałało :-D

1469337730-zbnfiv.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis- dzięki :) mam inhalator , bo kupowałam dla dzieciaków sól fizjologiczna też mam , wczoraj właśnie zjadłam 250g malin :-) podejdę sobie do apteki i kupie tabletki i syrop :-)

Patuniax- z tym redbulem to taka mądrość uliczna , my stwierdziliśmy ze skoro pobudza to na plemniki też powinno zadziałać i dostaną ADHD i bedą szybko płynęły do jajeczka hehe , a potem mój znalazł gdzieś na necie info że może to zadziałać na leniwe plemniki :-)

Hej , hej [emoji4]
Ja tak na szybciorka , gotowanie ostatnie prania przed wyjazdem kurcze niby nic a qupa roboty...
Jutro mamy jeszcze isc do mojej mamy na ogródek bo rodzina ze wsi przyjeżdża , wtorek do tesciowej , dentysty i dwa dni szybko przeleca a w środę o 8 rano wyjezdzamy , więc troszkę będę Was zaniedbywać [emoji14]
Ale oczywiście , życzę Wam dwóch kreseczek ! [emoji8]

Nati jakiś angielski tytuł to był. P od mamy na pendrive ma , wieczorem jak będziemy oglądać następny to ci napisze tytuł [emoji6]
Zapowiadal sie ciekawy , a na koniec jakieś quwa roboty 10 min przed zakończeniem filmu [emoji23]

KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169][emoji777]
LUSIA 25.07 - USG
NATI 26.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

reklama
Zrobiłam dziś kolejny test na owu i mam wrażenie że kreska bledsza od wczorajszej a powinna być wyraźna. Zrobię jeszcze jutro dla pewności.
1469383697235.jpg
1469383712649.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469383697235.jpg
    1469383697235.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 201
  • 1469383712649.jpg
    1469383712649.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 205
Do góry