reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati rób sobie inhalacje z soli fizjologicznej, a jak nie masz inhalatora to garnek z gorąca woda i sól kuchenna. Do tego czosnek, miód, maliny. W aptece mają tabletki na gardło Fiorda i *spam*, moim zdaniem Fiorda lepsza, a i jeszcze syrop *spam*.

reklama
A jeszcze teścik z dziś 28dc , ow musiała być jak nic w 13dc rano w 13dc był pozytywny potem właśnie bolały mnie jajniki , a najlepsze że mój z kolego pili pempkowe i siedzielismy u znajomych do 24 oczywiscie był wesoły , a ja zeby nie zmarnować przytulanek jak wracaliśmy to kupiłam mu redbula i kazałam wypić żeby plemniki się obudziły no i chyba to zadziałało :-D

1469337730-zbnfiv.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis- dzięki :) mam inhalator , bo kupowałam dla dzieciaków sól fizjologiczna też mam , wczoraj właśnie zjadłam 250g malin :-) podejdę sobie do apteki i kupie tabletki i syrop :-)

Patuniax- z tym redbulem to taka mądrość uliczna , my stwierdziliśmy ze skoro pobudza to na plemniki też powinno zadziałać i dostaną ADHD i bedą szybko płynęły do jajeczka hehe , a potem mój znalazł gdzieś na necie info że może to zadziałać na leniwe plemniki :-)

Hej , hej [emoji4]
Ja tak na szybciorka , gotowanie ostatnie prania przed wyjazdem kurcze niby nic a qupa roboty...
Jutro mamy jeszcze isc do mojej mamy na ogródek bo rodzina ze wsi przyjeżdża , wtorek do tesciowej , dentysty i dwa dni szybko przeleca a w środę o 8 rano wyjezdzamy , więc troszkę będę Was zaniedbywać [emoji14]
Ale oczywiście , życzę Wam dwóch kreseczek ! [emoji8]

Nati jakiś angielski tytuł to był. P od mamy na pendrive ma , wieczorem jak będziemy oglądać następny to ci napisze tytuł [emoji6]
Zapowiadal sie ciekawy , a na koniec jakieś quwa roboty 10 min przed zakończeniem filmu [emoji23]

KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169][emoji777]
LUSIA 25.07 - USG
NATI 26.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

reklama
Zrobiłam dziś kolejny test na owu i mam wrażenie że kreska bledsza od wczorajszej a powinna być wyraźna. Zrobię jeszcze jutro dla pewności.
1469383697235.jpg
1469383712649.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469383697235.jpg
    1469383697235.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 204
  • 1469383712649.jpg
    1469383712649.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 208
Do góry