reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć, Wróciłam do domu z pracy i od razu zrobiłam test na owu - kreska prawie niewidoczna (chyba bardziej wmawiam sobie że ona tam jest) jednym słowem owu już była - teraz mieć nadzieje że jednak starania w minionym tyg się powiodły - nie liczyłam że ona tak wcześnie będzie.

W przyszłym cyklu chyba wezmę się za mierzenie temp (zwlekałam z tym bo z rana moja pamięć wyłącza się i obawiałam się że nic z tego nie bedzie) - chyba wbije sobie to w budzik :D

reklama
Dzisiejszy test

1469455539283.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469455539283.jpg
    1469455539283.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 142
agnesis- już nie mam , kiedyś zamówiłam z 50 na necie , ale według mnie były słabe pomimo tego wykorzystałam wszystkie , lepsze są te z rossmana

Artemida- trzymam &&&& zeby te starania owoce były i już niedługo II KRESKI

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida ale temp nie powie Ci, że owu się zbliża, tylko że już była. Bo po owi i następuje wzrost.

To mój wykres temp z tego cyklu

Nati chciałam żebyś zrobiła owu na potwierdzenie teorii, że w ciąży owu pokazują kreski :D hehe ale żadna ciężarna nie ma owulacyjnych w domu :p

Ps mam jeden owulacyjny, jak nie wytrzymam zrobię jutro :p

Artemida ale temp nie powie Ci, że owu się zbliża, tylko że już była. Bo po owi i następuje wzrost.

To mój wykres temp z tego cyklu

No ale przynajmniej będę wiedzieć kiedy mogła być owulacja, bo jak na razie jest jak jajko niespodzianka ;) a jak biorę duphaston to i tak po 14 dniach zawsze jest okres - ani dnia wcześniej ni później, dlatego nie wiem czy moja faza lutealna ma 14 dni bo jest troche wymuszona :) bez tego to ja bym czekała a czekała na @

Hej[emoji4]

W moim przypadku ta teoria sie potwierdziła. Ba, testowa była wtedy ciemniejszy niż kontrolna. Śmiałam się ze nawet jak mi ovu pokazalywaly to nie były takie ciemne.

reklama
Do góry