reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemida no wychodzi na to , że była już owu

LUSIA 25.07 - USG
NATI 26.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Nie miałam żadnych objawów świadczących o tym żeby była wcześniej zobaczymy później.
Jeśli jutro znowu nic nie pokaże znaczy że była wcześniej ale pewnie i tak @ będzie za 14 dni bo i tak biorę zawsze od 16 dnia dupka więc 10dni i jeśli nic nie było to przyjdzie @ normalnie. Także 14 dni i się wszystko okaże

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Pije kawę i szykuje się do pracy, a nie chce mi się jak cholera ;) poniedzialki najgorsze
Miałam ochotę już testować, bo ostatnio w 24dc wyszły kreski. Jednak stwierdziłam, że czekam do czwartku, bo jak wyjdzie jedna kreska to będę sobie wmawiać, że za wcześnie ;-) ;) zawsze @ może mnie wyprzedzić to zaoszczędze na teście :-D

Udanego dnia dziewczyny :)

Też się witam z rana i pije kawkę , tylko ja mam dziś wole :-)
agnesis- ja w tamtym cyklu wytrzymałam do 28dc bez test , a w tym nie wytrzymałam i zrobiłam w 21dc , trzymam &&&&&

Artemida- wyszła jaśniejsza , bo może np więcej wypiłaś

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis- dzięki , bliźniaki !!! moja siostra ma bliźniaki , mój M mówi że musiał by pożegnać się ze swoją druga żoną czyli mazdą i zamienić na 7 osobowe hehe , czekam na twoje testowanie :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry