reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej wieczorkiem [emoji4]

Agnesis to czekamy do czwartku , mam nadzieję , ze wieści będą pozytywne ! [emoji6]

Zuzkon jak @ ma przychodzić to niech przychodzi a nie w kulki leci [emoji6] chyba , ze masz teściorka to sobie machnij [emoji4]

Nati super beta , niech kropek rośnie [emoji170]
I szybkiego powrotu do zdrowia [emoji6]
Mąż wie o ciąży?

Artemida może jednak się udało , bo wychodzi na to , że owu była [emoji4]
Trzymie mocno kciukasy za ten cykl ! [emoji8]

Agnesis podeslesz linka do twojego wykresu , też chcę taki [emoji23] oczywiście kciuki za testowanie [emoji6]

Karola no pamiętam to , ze owu wykrył ciąże !
Tak samo Oleci też wykrył test owulacyjny.
Jak się czujesz ?
Pochwal się brzusiem [emoji7][emoji8]

Lusia co się dzieje?
Coś nie tak na tym usg dzisiejszym wyszło? ....

Paraplu [emoji8]
Co słychać?

U mnie połowa spakowana , padam na pyszczek a gdzie tam koniec....

NATI 26.07 - wizyta u ginekologa [emoji777]
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Bum wykres na ovufriend jest fajny, ale tylko jeden cykl jest taki ładny kolorowy, a później czarno-biały chyba, że wykupisz pakiet premium. Dla mnie może być nawet czarno-biały, byleby gdzieś dane notować ;)
Pakuj się, pakuj i jedz odpoczywać :)

Cześć dziewcx. Niestety miałam awarię telefonu. Sam bez powodu rozlał się ekran . Dziewczyny powiedzcie mi. 12 dc robiłam test owu pozytywny. Czyli owu musiała nastąpić parę dni później. Okres powinnam dostać w sobotę ale podkusilo mnie zrobić test ciążowy bo miałam brązowe plamienie. Takie tyci tyci. Nigdy tego nie miałam a już napewno 5 dni przed okresem. I pytanie co wg was oznacza to plamienie i te testy? Bo ja już nie chce się nakręcać
1469480235159.jpg

Napisane na SM-T280 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469480235159.jpg
    1469480235159.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 235
reklama
Agnesis co za zdziercy normalnie ....
Chyba jednak zostane przy moim [emoji16]

Rene a to ciążowe ?
To ciąża jak najbardziej , zrob beta kochana [emoji6]
Plamienie może oznaczać dużo rzeczy , ale jak bylo troszkę to się nie martw [emoji6]

NATI 26.07 - wizyta u ginekologa [emoji777]
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Do góry