reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry [emoji4]

Nati a teraz w środę do gin idziesz czy nie?
No mam taką nadzieję , ze pogoda dopisze [emoji6]

Oleczka hahaha przepraszam ! [emoji8] ja też uwielbiam a jak P czasem do KFC stanie to on kurczaki a ja kukurydze zawsze biorę [emoji23]

Kruczyca o ktorej wizyta ? [emoji4]

U nas dzis znow cieplutko, trzeba się wybrać na ogródek [emoji14]

KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169][emoji777]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

reklama
Moje słoneczko ma 6cm :) wszystkie pomiary bardzo dobrze wręcz idealne :) z tego usg wychodzi 12t3d czyli 2 dni do przodu i termin wyrównał mi się z terminu z om na 1.02 :) stopka ma już 1cm :) płci Pani doktor nie chciała mówić, bo mówiła że teraz może być równie dobrze przerosnieta lechtaczka lub już penisek ;) i jeśli bardzo będzie nas korcić to możemy sprawdzić w 16 tygodniu,także nadal każde może upierac się przy swoim ja mam synia, Kamil corcie ;) Doktor przemiła, wszystko nam tłumaczyła, o dziecku mówiła już jak o małym czlowieczku, a nie plodzie, super się u niej czuliśmy i na kolejne ważne usg na pewno będziemy chodzić do niej :) Każdej z Was dziewczyny życzę takiej wizyty u takiego lekarza <3
1469275282686.jpg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469275282686.jpg
    1469275282686.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 1 206
Dziewczyny wielkie przepraszam że się długo nie odzywałam ale powrót do pracy po urlopie był ciężki i długi. Cieszę się że kto weekend. Dziś goście i grill.

Spory śluz mnie ostatnio męczy :-)

Aż walnełam sobie teścik na owu :-)

1469285076155.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469285076155.jpg
    1469285076155.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 891
My w końcu w domu , troszkę opalanka na ogrodku , mała śpi to mogę szybko nadrobić a potem film z mężem [emoji14]

Lusia oby tym razem sie udało ! [emoji6]

Kruczyca śliczna dzidzia ! [emoji7][emoji171]
Super , że wszystko ok [emoji6]
A jak samopoczucie ?
Poka brzusiaaa [emoji4]

Artemida kreska jeszcze bladzioch , czekamy na mocną i do dzieła [emoji6]

Coś tu u nas ciszaaa a weekend jest zapomniałam [emoji16]

KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169][emoji777]
LUSIA 25.07 - USG
NATI 26.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Artemida trzymam &&&& żeby było to w niedzielę
A ja siedzę wkurzona na mojego A, bo wymyślił wyjazd nad jezioro, a jego ojciec postawił wódkę i wódka wygrała że mną, i nadrabiam was dziewczyny.
Kruszyca piękna dzidzia [emoji7]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje słoneczko ma 6cm :) wszystkie pomiary bardzo dobrze wręcz idealne :) z tego usg wychodzi 12t3d czyli 2 dni do przodu i termin wyrównał mi się z terminu z om na 1.02 :) stopka ma już 1cm :) płci Pani doktor nie chciała mówić, bo mówiła że teraz może być równie dobrze przerosnieta lechtaczka lub już penisek ;) i jeśli bardzo będzie nas korcić to możemy sprawdzić w 16 tygodniu,także nadal każde może upierac się przy swoim ja mam synia, Kamil corcie ;) Doktor przemiła, wszystko nam tłumaczyła, o dziecku mówiła już jak o małym czlowieczku, a nie plodzie, super się u niej czuliśmy i na kolejne ważne usg na pewno będziemy chodzić do niej :) Każdej z Was dziewczyny życzę takiej wizyty u takiego lekarza <3 Zobacz załącznik 764018

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowności! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Luska- trzymam &&&& za iui daj znać

Kruczyca - gratuluje tych 6 cm niech się pięknie rozwija , przerośnięta łechtaczka albo penisek hehe :-)

Artemida- wiem powrót do pracy po urlopie to koszmar :( testuj i do dzieła :-)

Bum- co oglądaliście ? My znowu z M oglądamy przyjaciół ten serial bo my wielkie fany :-)

Patuniax- nie dziwie sie ze jesteś zła na K tez bym była

Od wczoraj mam taki katar , gardło mnie boli i wszystkie kości , jak bym nie była w ciąży to bym coś wzięła z pseudoefydryną redbula i zdrowa bym była odrazu , a teraz mogę tylko panadol ten dla dzieci , dziś ostatni dzień w pracy :) we wtorek wizyta i nie wiem czy pójdę na L4 ale wolała bym , bo mnie ma dla mnie pracy

Nie wiem czemu ale budzę się codziennie o 6 tej :-/

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry