reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry [emoji4]

Nati a teraz w środę do gin idziesz czy nie?
No mam taką nadzieję , ze pogoda dopisze [emoji6]

Oleczka hahaha przepraszam ! [emoji8] ja też uwielbiam a jak P czasem do KFC stanie to on kurczaki a ja kukurydze zawsze biorę [emoji23]

Kruczyca o ktorej wizyta ? [emoji4]

U nas dzis znow cieplutko, trzeba się wybrać na ogródek [emoji14]

KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169][emoji777]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

reklama
Moje słoneczko ma 6cm :) wszystkie pomiary bardzo dobrze wręcz idealne :) z tego usg wychodzi 12t3d czyli 2 dni do przodu i termin wyrównał mi się z terminu z om na 1.02 :) stopka ma już 1cm :) płci Pani doktor nie chciała mówić, bo mówiła że teraz może być równie dobrze przerosnieta lechtaczka lub już penisek ;) i jeśli bardzo będzie nas korcić to możemy sprawdzić w 16 tygodniu,także nadal każde może upierac się przy swoim ja mam synia, Kamil corcie ;) Doktor przemiła, wszystko nam tłumaczyła, o dziecku mówiła już jak o małym czlowieczku, a nie plodzie, super się u niej czuliśmy i na kolejne ważne usg na pewno będziemy chodzić do niej :) Każdej z Was dziewczyny życzę takiej wizyty u takiego lekarza <3
1469275282686.jpg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469275282686.jpg
    1469275282686.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 1 201
Dziewczyny wielkie przepraszam że się długo nie odzywałam ale powrót do pracy po urlopie był ciężki i długi. Cieszę się że kto weekend. Dziś goście i grill.

Spory śluz mnie ostatnio męczy :-)

Aż walnełam sobie teścik na owu :-)

1469285076155.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469285076155.jpg
    1469285076155.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 887
My w końcu w domu , troszkę opalanka na ogrodku , mała śpi to mogę szybko nadrobić a potem film z mężem [emoji14]

Lusia oby tym razem sie udało ! [emoji6]

Kruczyca śliczna dzidzia ! [emoji7][emoji171]
Super , że wszystko ok [emoji6]
A jak samopoczucie ?
Poka brzusiaaa [emoji4]

Artemida kreska jeszcze bladzioch , czekamy na mocną i do dzieła [emoji6]

Coś tu u nas ciszaaa a weekend jest zapomniałam [emoji16]

KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169][emoji777]
LUSIA 25.07 - USG
NATI 26.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Artemida trzymam &&&& żeby było to w niedzielę
A ja siedzę wkurzona na mojego A, bo wymyślił wyjazd nad jezioro, a jego ojciec postawił wódkę i wódka wygrała że mną, i nadrabiam was dziewczyny.
Kruszyca piękna dzidzia [emoji7]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje słoneczko ma 6cm :) wszystkie pomiary bardzo dobrze wręcz idealne :) z tego usg wychodzi 12t3d czyli 2 dni do przodu i termin wyrównał mi się z terminu z om na 1.02 :) stopka ma już 1cm :) płci Pani doktor nie chciała mówić, bo mówiła że teraz może być równie dobrze przerosnieta lechtaczka lub już penisek ;) i jeśli bardzo będzie nas korcić to możemy sprawdzić w 16 tygodniu,także nadal każde może upierac się przy swoim ja mam synia, Kamil corcie ;) Doktor przemiła, wszystko nam tłumaczyła, o dziecku mówiła już jak o małym czlowieczku, a nie plodzie, super się u niej czuliśmy i na kolejne ważne usg na pewno będziemy chodzić do niej :) Każdej z Was dziewczyny życzę takiej wizyty u takiego lekarza <3 Zobacz załącznik 764018

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowności! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Luska- trzymam &&&& za iui daj znać

Kruczyca - gratuluje tych 6 cm niech się pięknie rozwija , przerośnięta łechtaczka albo penisek hehe :-)

Artemida- wiem powrót do pracy po urlopie to koszmar :( testuj i do dzieła :-)

Bum- co oglądaliście ? My znowu z M oglądamy przyjaciół ten serial bo my wielkie fany :-)

Patuniax- nie dziwie sie ze jesteś zła na K tez bym była

Od wczoraj mam taki katar , gardło mnie boli i wszystkie kości , jak bym nie była w ciąży to bym coś wzięła z pseudoefydryną redbula i zdrowa bym była odrazu , a teraz mogę tylko panadol ten dla dzieci , dziś ostatni dzień w pracy :) we wtorek wizyta i nie wiem czy pójdę na L4 ale wolała bym , bo mnie ma dla mnie pracy

Nie wiem czemu ale budzę się codziennie o 6 tej :-/

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry