reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis dokładnie , wszystko z człowiekiem ok a zajść nie umie...
Choć u mnie w znajomych to plaga fasolek ostatnio , az smutno [emoji53]

Karola no hej [emoji8]
Nie poznałam cię z avatarka [emoji16]
Cieszę się , że się podoba [emoji4]
Jak tam rosniecie ?
Mały szaleje?

Dzol przykro mi , a kiedy usg masz?...

Eveee o ktorej masz endo?

Kruczyca jutro prenatalne [emoji171]

EVEEE 22.07 - endokrynolog [emoji777]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
Kochana, endo miałam o 18. Mam rozpisany plan działania na najbliższe 2 miesiące. Dostalam euthyrix 25. Za 4 tygodnie powtorka tsh i ft4 i telefon do gina. Za 8 tygodni znowu powtorka tsh i ft4 i wtedy wizyta. Fajny lekarz. Mimo że wizyta prywatnie, dał mi skierowanie na badania. No i guz mi się zmniejszyl na tarczycy. Śmiał się, że ma ręce, które leczą. [emoji23][emoji23][emoji23] Powiedziałam mu: "doktorze, nie zdejmuje doktor rąk z szyi to guz wcale zniknie" [emoji23][emoji23][emoji23] obiecał, że jako uczestniczka cudu będę jego asystentką. [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Eveee czyli jest dobrze to super , a jak się człowiek z lekarzem umie dogadać to tez się przyjemnie do niego chodzi [emoji4]
Lekarz na wesoło [emoji16]

Eveee czyli jest dobrze to super , a jak się człowiek z lekarzem umie dogadać to tez się przyjemnie do niego chodzi [emoji4]
Lekarz na wesoło [emoji16]

Jest dobrze. [emoji4] dzisiejsze wyniki tsh 1,60, ft4 1,9. Woli dmuchać na zimne i dał mi 25 euthyroxu.
No i fajny, bo nie naciąga na kasę. Nie muszę chodzić co miesiąc, tylko dał swój nr prywatny i mam dzwonić z wynikami. [emoji4]

Eveee no to super [emoji4]
Teraz odpoczywajcie [emoji8]

Bum - super ze się zajmujesz tabelką :) ale masz smaczna kolacje ja uwielbiam kukurydze z masełkiem

agnesis- wyniki dobre , najgorsze jest to czekanie

dżoł - tak mi przykro :(

Oleczka - dzięki :-)co taka wredna ta twoja teściowa , fajny brzuszek :-)

Paraplu- super podejście tak dalej , ja tez zacznę chodzić na basen strasznie mnie krzyże bolą , wszystkiego maj z okazji rocznicy :-)

Beta u mnie 65:-) 26dc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati no super , super 6 miejsce należy dla Ciebie [emoji4]
No ja też uwielbiam maselko + sól [emoji14]
Tak wiec oficjalnie gratulacje ! [emoji8]
Niech fasolka rośnie [emoji4]

Bum - super ze się zajmujesz tabelką :) ale masz smaczna kolacje ja uwielbiam kukurydze z masełkiem

agnesis- wyniki dobre , najgorsze jest to czekanie

dżoł - tak mi przykro :(

Oleczka - dzięki :-)co taka wredna ta twoja teściowa , fajny brzuszek :-)

Paraplu- super podejście tak dalej , ja tez zacznę chodzić na basen strasznie mnie krzyże bolą , wszystkiego maj z okazji rocznicy :-)

Beta u mnie 65:-) 26dc

Niech teraz beta ładnie rośnie i dawaj do nas do marcówek. [emoji16][emoji16][emoji16]

Dzięki dziewczyny ale jakoś dalej tak na 100% do mnie to nie dochodzi , w poniedziałek zrobię betę jeszcze raz .

Wstałam rano i gardło mnie boli , kaszel wiec biorę junior neo - angin

Evee- mi termin z ow wychodzi na 2-4 kwietnia :-) ale zobaczę co pokarze usg za dwa- trzy tygodnie

Widzę że znowu lato przyszło Bum- pogoda napewno Ci się uda :-)

Ja jeszcze dziś i jutro do pracy na popołudnie :-( ale w poniedziałek wolne

Hejo :)

Xbumx wczoraj zobaczyłam ta kukurydzę i wyszłam bo mi slinka pociekla uwielbiam [emoji23]

Evee super wyniki :) ją na początku miałam 0.014 tsh a ft3i4 w normie a teraz robiłam to powróciła na taki wynik jaki zawsze miałam 0.78 :D a guzka też mam tylko zadnen lekarz mi tabletek nie prrzepissal

Nati super niech teraz rośnie bobas :)gdybym sama wiedziała jeszcze o co jej chodzi[emoji14]baba po 50 i tak się zachowuje wstyd :D robimy remont tych naszych pokoi i wczoraj do K mówi kto wpadł na pomysł żebyśmy wzięli akurat te dwa pokoje a K że tato powiedział że mamy sobie wybrać to focha trzasnela :D no widziała że pierwsze co to u nas ww pokoju w ścianie dziurę zrobiliśmy żeby było przejście z pokoju do pokoju i nagle sobie przypomniała że my dziurę zrobiliśmy :D bo ona chciała nasz pokój a my żebyśmy wzięli jej i taki z kominkiem i już się wkurzylam bo myślała że za free jej pokoje 3 zrobimy bo w naszym to tylko panelee położyć i odmalować i w tym drugim tylko panele położyć a natomiast w tym trzecim trzeba generalke zrobić niech spada babsko... no i ona na dole miała taką stra mebloscianke a my na gorze szafę nowa za ktora sporo zapłaciliśmy a ta że ona nam da mebloaciaanke a my jej szafę to K powiedział że absolutnie że jak chce to może jej przenieść mebloscianke na górę a my sobie szafę zniesiemy na dół to też byl foch bo jak my możemy się na to nie zgodzić i w końcu paadlo na tym że K ojciec odkupi nam taka sama a im oddamy nasza :D aaaa bo zaczęło się od tego że 2tyg temu w czwartek wieczorem ona do mnie że robi jutro czyli w piątek imieniny i że będą z jej mama wnuki itp i żebym zaprosiła mamę ale ja już wcześniej miałam plany że jadę do mamy i tam zostaje i no właśnie od tego się zaczęło :D chociaż ja nie widzę powodu do obrażania się :D i jeszcze dużo sytuacji jest ale to byś smiechla na maksa błahe powody a cyrk na kółkach :) ale muszę dać radę chociaż rok jeszcze uhh odrobinę się wygadalam i lżej troszkę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nati gratulacje, niech fasolka zdrowo rośnie :)
A jakieś objawy, które skłoniły Cię do testowania były?

Do góry