reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis dokładnie , wszystko z człowiekiem ok a zajść nie umie...
Choć u mnie w znajomych to plaga fasolek ostatnio , az smutno [emoji53]

Karola no hej [emoji8]
Nie poznałam cię z avatarka [emoji16]
Cieszę się , że się podoba [emoji4]
Jak tam rosniecie ?
Mały szaleje?

Dzol przykro mi , a kiedy usg masz?...

Eveee o ktorej masz endo?

Kruczyca jutro prenatalne [emoji171]

EVEEE 22.07 - endokrynolog [emoji777]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
Kochana, endo miałam o 18. Mam rozpisany plan działania na najbliższe 2 miesiące. Dostalam euthyrix 25. Za 4 tygodnie powtorka tsh i ft4 i telefon do gina. Za 8 tygodni znowu powtorka tsh i ft4 i wtedy wizyta. Fajny lekarz. Mimo że wizyta prywatnie, dał mi skierowanie na badania. No i guz mi się zmniejszyl na tarczycy. Śmiał się, że ma ręce, które leczą. [emoji23][emoji23][emoji23] Powiedziałam mu: "doktorze, nie zdejmuje doktor rąk z szyi to guz wcale zniknie" [emoji23][emoji23][emoji23] obiecał, że jako uczestniczka cudu będę jego asystentką. [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Eveee czyli jest dobrze to super , a jak się człowiek z lekarzem umie dogadać to tez się przyjemnie do niego chodzi [emoji4]
Lekarz na wesoło [emoji16]

Eveee czyli jest dobrze to super , a jak się człowiek z lekarzem umie dogadać to tez się przyjemnie do niego chodzi [emoji4]
Lekarz na wesoło [emoji16]

Jest dobrze. [emoji4] dzisiejsze wyniki tsh 1,60, ft4 1,9. Woli dmuchać na zimne i dał mi 25 euthyroxu.
No i fajny, bo nie naciąga na kasę. Nie muszę chodzić co miesiąc, tylko dał swój nr prywatny i mam dzwonić z wynikami. [emoji4]

Eveee no to super [emoji4]
Teraz odpoczywajcie [emoji8]

Bum - super ze się zajmujesz tabelką :) ale masz smaczna kolacje ja uwielbiam kukurydze z masełkiem

agnesis- wyniki dobre , najgorsze jest to czekanie

dżoł - tak mi przykro :(

Oleczka - dzięki :-)co taka wredna ta twoja teściowa , fajny brzuszek :-)

Paraplu- super podejście tak dalej , ja tez zacznę chodzić na basen strasznie mnie krzyże bolą , wszystkiego maj z okazji rocznicy :-)

Beta u mnie 65:-) 26dc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati no super , super 6 miejsce należy dla Ciebie [emoji4]
No ja też uwielbiam maselko + sól [emoji14]
Tak wiec oficjalnie gratulacje ! [emoji8]
Niech fasolka rośnie [emoji4]

Bum - super ze się zajmujesz tabelką :) ale masz smaczna kolacje ja uwielbiam kukurydze z masełkiem

agnesis- wyniki dobre , najgorsze jest to czekanie

dżoł - tak mi przykro :(

Oleczka - dzięki :-)co taka wredna ta twoja teściowa , fajny brzuszek :-)

Paraplu- super podejście tak dalej , ja tez zacznę chodzić na basen strasznie mnie krzyże bolą , wszystkiego maj z okazji rocznicy :-)

Beta u mnie 65:-) 26dc

Niech teraz beta ładnie rośnie i dawaj do nas do marcówek. [emoji16][emoji16][emoji16]

Dzięki dziewczyny ale jakoś dalej tak na 100% do mnie to nie dochodzi , w poniedziałek zrobię betę jeszcze raz .

Wstałam rano i gardło mnie boli , kaszel wiec biorę junior neo - angin

Evee- mi termin z ow wychodzi na 2-4 kwietnia :-) ale zobaczę co pokarze usg za dwa- trzy tygodnie

Widzę że znowu lato przyszło Bum- pogoda napewno Ci się uda :-)

Ja jeszcze dziś i jutro do pracy na popołudnie :-( ale w poniedziałek wolne

Hejo :)

Xbumx wczoraj zobaczyłam ta kukurydzę i wyszłam bo mi slinka pociekla uwielbiam [emoji23]

Evee super wyniki :) ją na początku miałam 0.014 tsh a ft3i4 w normie a teraz robiłam to powróciła na taki wynik jaki zawsze miałam 0.78 :D a guzka też mam tylko zadnen lekarz mi tabletek nie prrzepissal

Nati super niech teraz rośnie bobas :)gdybym sama wiedziała jeszcze o co jej chodzi[emoji14]baba po 50 i tak się zachowuje wstyd :D robimy remont tych naszych pokoi i wczoraj do K mówi kto wpadł na pomysł żebyśmy wzięli akurat te dwa pokoje a K że tato powiedział że mamy sobie wybrać to focha trzasnela :D no widziała że pierwsze co to u nas ww pokoju w ścianie dziurę zrobiliśmy żeby było przejście z pokoju do pokoju i nagle sobie przypomniała że my dziurę zrobiliśmy :D bo ona chciała nasz pokój a my żebyśmy wzięli jej i taki z kominkiem i już się wkurzylam bo myślała że za free jej pokoje 3 zrobimy bo w naszym to tylko panelee położyć i odmalować i w tym drugim tylko panele położyć a natomiast w tym trzecim trzeba generalke zrobić niech spada babsko... no i ona na dole miała taką stra mebloscianke a my na gorze szafę nowa za ktora sporo zapłaciliśmy a ta że ona nam da mebloaciaanke a my jej szafę to K powiedział że absolutnie że jak chce to może jej przenieść mebloscianke na górę a my sobie szafę zniesiemy na dół to też byl foch bo jak my możemy się na to nie zgodzić i w końcu paadlo na tym że K ojciec odkupi nam taka sama a im oddamy nasza :D aaaa bo zaczęło się od tego że 2tyg temu w czwartek wieczorem ona do mnie że robi jutro czyli w piątek imieniny i że będą z jej mama wnuki itp i żebym zaprosiła mamę ale ja już wcześniej miałam plany że jadę do mamy i tam zostaje i no właśnie od tego się zaczęło :D chociaż ja nie widzę powodu do obrażania się :D i jeszcze dużo sytuacji jest ale to byś smiechla na maksa błahe powody a cyrk na kółkach :) ale muszę dać radę chociaż rok jeszcze uhh odrobinę się wygadalam i lżej troszkę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nati gratulacje, niech fasolka zdrowo rośnie :)
A jakieś objawy, które skłoniły Cię do testowania były?

Do góry