reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum wyniki między 13 a 17
W sumie też na nic nie liczę, ale tylko dziś miałam na popołudnie do pracy, więc wolałam zrobić niż się denerwować :)

reklama
Agnesis no dokładnie , ja przy tych moich cyklach to i tak mam szans jak kot naplakal [emoji39]

LUSIA 30.06 - IUI [emoji169] [emoji777]
OLECZKA 30.06 - połówkowe [emoji777]
EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Eveee gratulacje i czekam na serducho :)
Bum Ty to w gorącej wodzie kapana :D
Karola mi taki kopniak w tyłek dużo pomaga :) nic się nie dzieje to znaczy że jest dobrze :) i juz nie ma żadnych ale :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak w ogóle to moje plamienie jest ani czerwone, ani brązowe, tylko takie nijakie. Nie wiem z czym porównać :p jasno łososiowe? No może coś koło tego właśnie :D

Kruczyca no cóż , na dzień dzisiejszy beta raczej jak ciąża musi wyjść , no innej opcji nie ma... A jak nie ciąża to ciekawe co aż tak się przesunelo [emoji53]

Agnesis , nie mam pojęcia co to za plemienie ... Ja zawsze przed @ mam takie ciemno brązowe [emoji6]

U mnie gorąc [emoji364] , zrobilam sobie kawy mrozonej 2 litry haha , jeszcze kuchnie musze ogarnąć a przy okazji zupke pieczarkowa robie [emoji4]

W ogóle dzisiaj babka w punkcie , powiedziała mi , ze mam sobie jeździć do szpitala na bete , tam koszt bety jest za 20 zł a ja płacę 29 zł , ale ja to wygodna wole do poradni 5 minut i po sprawie [emoji13]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

U mnie beta 36zł. Jest taniej na starym mieście, ale po pierwsze dalej mam, po drugie duuuzo ludzi zawsze, po trzecie polubiłam Panią z labo :p kibicuje mi od pierwszej bety w straconej ciąży i dziś też życzyła mi powodzenia heh :D

Agnesis mi tak samo , stwierdziła , ze ma nadzieję , ze będzie to właśnie ta [emoji16]
No ale na pewno ją jeszcze odwiedze [emoji13]
A skad jestes ?

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Do góry