reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis mi temp spadala jak przychodziły juz plemienia , to nie wiem [emoji53]

Ja zrobiłam test , taki sam jak wczoraj , idę na bete bo teraz jak wyjdzie ujemna to wiadomo ze ciąży nie ma a ja sie schizowac nie będę.

LUSIA 30.06 - IUI [emoji169] [emoji777]
OLECZKA 30.06 - połówkowe [emoji777]
EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

reklama
Agnesis mi temp spadala jak przychodziły juz plemienia , to nie wiem [emoji53]

Ja zrobiłam test , taki sam jak wczoraj , idę na bete bo teraz jak wyjdzie ujemna to wiadomo ze ciąży nie ma a ja sie schizowac nie będę.

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Widzę też jesteś niecierpliwa jak ja :)
Jak mi temp nie spadnie to zrobię test może w sobotę.

Agnesis nie chce się nie potrzebnie nakrecac ...
Z małą to najpierw ją na usg widziałam a test strzelilam sobie na pamiątke i były dwie mocne krechy..
A teraz jakieś cienie , to nie na moje nerwy [emoji16]
A przy pierwszej jak poronilam to jakos po miesiącu zrobiłam test , kiedyś byłam cierpliwa.

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Evee dlatego poszlam na bete i jak wyjdzie ujemna będę się martwić [emoji6]
Juz ide z powrotem do domu [emoji4]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Paraplu jak się czujesz ?

Lusia dziś twój wielko dzień , wielkie kciuki ! [emoji8]

Oleczka daj znać po polowkowym na którą masz ?

Zapowiada sie dziś bardzo ciepło a wieczorem meczyk [emoji41]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Xbumx to daj szybko znać :) a którego Ty miałas ta owullke ? Mi się wydaje że za wcześnie testy i beta dlatego nic nie wyszło :) na 11 mam :) ok jak będę miała czas to napisze

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis gdzie juz do Ciebie pisalam [emoji6] chyba powinnysmy dostac @ teraz w sobote. Testowalas juz ? U mnie zero objawow, ani brzuch nie boli na okres, cycki jak flaki no i zero plamien ( jak to u mnie zwykle przed @ bywa) tylko mleczne uplawy [emoji848] nie wiem czy jak nie dostane @ to w pn nie isc na bete niz sie stresowac sikancami. Na wtorek mam umowiona wizyte u gin.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis gdzie juz do Ciebie pisalam [emoji6] chyba powinnysmy dostac @ teraz w sobote. Testowalas juz ? U mnie zero objawow, ani brzuch nie boli na okres, cycki jak flaki no i zero plamien ( jak to u mnie zwykle przed @ bywa) tylko mleczne uplawy [emoji848] nie wiem czy jak nie dostane @ to w pn nie isc na bete niz sie stresowac sikancami. Na wtorek mam umowiona wizyte u gin.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Mam w domu jakiś test, ale zaczęłam dziś plamic, choć temperatura nadal wysoko. Poszłam na bete przed chwilą :-D a co, lepiej wiedzieć niż myśleć i się stresować :biggrin2:
Jak nie dostaniesz @ to idź na bete będziesz wiedzieć :)

reklama
Oleczka u mnie tak ja ogólnie dziś mam 42 dc , owu była jakoś 28-31dc ( 31dc potwierdzone na usg ) , wiec liczyc od 28 , to wychodzi 14dpo no ale tez owu mogla być np 30 oo to wtedy wychodzi 12dpo.
Bo ból jajnika czulam 28go ale , wczytalam ze to dzien dwa przed owu tez moze tak byc.
Do 17 będą wyniki , ale nie jestem jakoś nastawiona naa ciąże , choć bardzo bym chciała.
Agnesis no u mnie temp 37.1 , kiedy wynik ? Mocne kciuki ! [emoji8]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry