reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis mi temp spadala jak przychodziły juz plemienia , to nie wiem [emoji53]

Ja zrobiłam test , taki sam jak wczoraj , idę na bete bo teraz jak wyjdzie ujemna to wiadomo ze ciąży nie ma a ja sie schizowac nie będę.

LUSIA 30.06 - IUI [emoji169] [emoji777]
OLECZKA 30.06 - połówkowe [emoji777]
EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

reklama
Agnesis mi temp spadala jak przychodziły juz plemienia , to nie wiem [emoji53]

Ja zrobiłam test , taki sam jak wczoraj , idę na bete bo teraz jak wyjdzie ujemna to wiadomo ze ciąży nie ma a ja sie schizowac nie będę.

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Widzę też jesteś niecierpliwa jak ja :)
Jak mi temp nie spadnie to zrobię test może w sobotę.

Agnesis nie chce się nie potrzebnie nakrecac ...
Z małą to najpierw ją na usg widziałam a test strzelilam sobie na pamiątke i były dwie mocne krechy..
A teraz jakieś cienie , to nie na moje nerwy [emoji16]
A przy pierwszej jak poronilam to jakos po miesiącu zrobiłam test , kiedyś byłam cierpliwa.

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Evee dlatego poszlam na bete i jak wyjdzie ujemna będę się martwić [emoji6]
Juz ide z powrotem do domu [emoji4]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Paraplu jak się czujesz ?

Lusia dziś twój wielko dzień , wielkie kciuki ! [emoji8]

Oleczka daj znać po polowkowym na którą masz ?

Zapowiada sie dziś bardzo ciepło a wieczorem meczyk [emoji41]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Xbumx to daj szybko znać :) a którego Ty miałas ta owullke ? Mi się wydaje że za wcześnie testy i beta dlatego nic nie wyszło :) na 11 mam :) ok jak będę miała czas to napisze

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis gdzie juz do Ciebie pisalam [emoji6] chyba powinnysmy dostac @ teraz w sobote. Testowalas juz ? U mnie zero objawow, ani brzuch nie boli na okres, cycki jak flaki no i zero plamien ( jak to u mnie zwykle przed @ bywa) tylko mleczne uplawy [emoji848] nie wiem czy jak nie dostane @ to w pn nie isc na bete niz sie stresowac sikancami. Na wtorek mam umowiona wizyte u gin.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis gdzie juz do Ciebie pisalam [emoji6] chyba powinnysmy dostac @ teraz w sobote. Testowalas juz ? U mnie zero objawow, ani brzuch nie boli na okres, cycki jak flaki no i zero plamien ( jak to u mnie zwykle przed @ bywa) tylko mleczne uplawy [emoji848] nie wiem czy jak nie dostane @ to w pn nie isc na bete niz sie stresowac sikancami. Na wtorek mam umowiona wizyte u gin.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Mam w domu jakiś test, ale zaczęłam dziś plamic, choć temperatura nadal wysoko. Poszłam na bete przed chwilą :-D a co, lepiej wiedzieć niż myśleć i się stresować :biggrin2:
Jak nie dostaniesz @ to idź na bete będziesz wiedzieć :)

reklama
Oleczka u mnie tak ja ogólnie dziś mam 42 dc , owu była jakoś 28-31dc ( 31dc potwierdzone na usg ) , wiec liczyc od 28 , to wychodzi 14dpo no ale tez owu mogla być np 30 oo to wtedy wychodzi 12dpo.
Bo ból jajnika czulam 28go ale , wczytalam ze to dzien dwa przed owu tez moze tak byc.
Do 17 będą wyniki , ale nie jestem jakoś nastawiona naa ciąże , choć bardzo bym chciała.
Agnesis no u mnie temp 37.1 , kiedy wynik ? Mocne kciuki ! [emoji8]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry