reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Luska cześć kochana ! [emoji8]
Jak to wyglądało? Teraz czekać zostało , jakie są szanse ze się udało ? [emoji4]

Agnesis no odemnie kawałek jest [emoji16]

LUSIA 30.06 - IUI [emoji169] [emoji777]
OLECZKA 30.06 - połówkowe [emoji777]
EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Luska cześć kochana ! [emoji8]
Jak to wyglądało? Teraz czekać zostało , jakie są szanse ze się udało ? [emoji4]

Agnesis no odemnie kawałek jest [emoji16]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Lezalam na fotelu samolocie zalozyli mi cos potem przez malutki cewnik podali nasienie i lezalam 15 min

Luska no to mocne kciuki ! [emoji169]
Nie czekasz na @ , tylko na ładna bete lub dwie kreseczki [emoji8]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Lusia trzymak kciuki!!! :)

Bum u mnie okej, tylko macica boli :/ czuje, ze tam jest rana. Mam nadzieje, ze szybko sie zagoi.

My chyba w tym roku nie wrocimy do staran. Moze na poczatku nastepnego. Zreszta zobaczymy. Nie jestem gotowa aby znow to przechodzic. Ostatnie lata byly okrutnie ciezkie. Moj limit sil na ten rok juz sie chyba wyczerpal.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Luska ale szanse są duze , wiec będzie dobrze [emoji4] a po jakim czasie jakby się nie udało można znów podejść do iui ? To jest prywatnie czy z nfz?

Paraplu teraz potrzebny jest czas , aby się z tym pogodzić , ale jak dzidzia bedzie miała być to nic nie stanie jej na przeszkodzie tak jak było u mnie. Nie chciałam po poronieniu a za dwa miesiące zaszlam ..
Kochana następna fasoleczka będzie silna i zdrowa ! [emoji8]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Luska trzymam mocno kciuki &&&&&

Ją już po jednak okazało się że na 10 miałam :D ale wszystko ok Gabryś zdrowy serduszko jest ok narządy też także mam się niczym nie martwić i wszystkie USG się pokrywają z terminem z pierwszego USG 22 listopad :D wychodzi 19tydz i 3dni

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry