reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Patunia ja to w ogóle myślę czyby jutro nie strzelić z tego rannego sikanca , bo ten był robiony po 16 , i żeby sprawdzić czy będzie tak samo , może jakiś wadliwy ten był , a jak będzie to w piątek na bete skocze ...
Niestety ale ja nie jestem cierpliwa ! [emoji34]

LUSIA 30.06 - IUI [emoji169] [emoji777]
OLECZKA 30.06 - połówkowe [emoji777]
EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Patunia ja to w ogóle myślę czyby jutro nie strzelić z tego rannego sikanca , bo ten był robiony po 16 , i żeby sprawdzić czy będzie tak samo , może jakiś wadliwy ten był , a jak będzie to w piątek na bete skocze ...
Niestety ale ja nie jestem cierpliwa ! [emoji34]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Bum ja też nie jestem cierpliwa, chodzę podminowana, bo brak @, a ja cała w nerwach, ja poczekam jakoś teraz kupiłam test w super pharm, może coś więcej pokaże

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem , obejrze jak jutro temp będzie i co dalej ...

Uciekam laseczki spać , normalnie zmęczona jestem , buzka [emoji8][emoji286]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum luteina może utrzymywać temperaturę na wyższym poziomie, ale sprawdzić nie zaszkodzi :)

Patunia a masz jakieś objawy na @ albo ciążę?

Agnesis objawy na @ to nie mam, a na ciążę bardziej pobolewa mnie brzuch, kręci mi się z czasem w głowie, czasem mam mdłości, ale ja sobie to tłumacze zmęczeniem organizmu

Agnesis objawy na @ to nie mam, a na ciążę bardziej pobolewa mnie brzuch, kręci mi się z czasem w głowie, czasem mam mdłości, ale ja sobie to tłumacze zmęczeniem organizmu

Czyli test powinien wyjść pozytywny :) będę trzymać kciuki :)

Mnie dziś bolał brzuch jakbym @ dostała, ale teraz przeszło. Tylko jak leżę to czuję delikatnie raz jeden jajnik raz drugi. Od jutra u mnie sądne dni :D

reklama
Dzień dobry :)

U mnie jak w zegarku zaczęły się plamienia. Mam kolorowy śluz i znów nie wiem od kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu, bo plamienie to jeszcze nie okres ;) ale miesiąc temu też zaczęło się w czwartek
Chyba najlepiej będzie liczyć pierwszy dzień cyklu jak temperatura spadnie, nie?

Do góry