reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Patunia ja to w ogóle myślę czyby jutro nie strzelić z tego rannego sikanca , bo ten był robiony po 16 , i żeby sprawdzić czy będzie tak samo , może jakiś wadliwy ten był , a jak będzie to w piątek na bete skocze ...
Niestety ale ja nie jestem cierpliwa ! [emoji34]

LUSIA 30.06 - IUI [emoji169] [emoji777]
OLECZKA 30.06 - połówkowe [emoji777]
EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Patunia ja to w ogóle myślę czyby jutro nie strzelić z tego rannego sikanca , bo ten był robiony po 16 , i żeby sprawdzić czy będzie tak samo , może jakiś wadliwy ten był , a jak będzie to w piątek na bete skocze ...
Niestety ale ja nie jestem cierpliwa ! [emoji34]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Bum ja też nie jestem cierpliwa, chodzę podminowana, bo brak @, a ja cała w nerwach, ja poczekam jakoś teraz kupiłam test w super pharm, może coś więcej pokaże

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem , obejrze jak jutro temp będzie i co dalej ...

Uciekam laseczki spać , normalnie zmęczona jestem , buzka [emoji8][emoji286]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum luteina może utrzymywać temperaturę na wyższym poziomie, ale sprawdzić nie zaszkodzi :)

Patunia a masz jakieś objawy na @ albo ciążę?

Agnesis objawy na @ to nie mam, a na ciążę bardziej pobolewa mnie brzuch, kręci mi się z czasem w głowie, czasem mam mdłości, ale ja sobie to tłumacze zmęczeniem organizmu

Agnesis objawy na @ to nie mam, a na ciążę bardziej pobolewa mnie brzuch, kręci mi się z czasem w głowie, czasem mam mdłości, ale ja sobie to tłumacze zmęczeniem organizmu

Czyli test powinien wyjść pozytywny :) będę trzymać kciuki :)

Mnie dziś bolał brzuch jakbym @ dostała, ale teraz przeszło. Tylko jak leżę to czuję delikatnie raz jeden jajnik raz drugi. Od jutra u mnie sądne dni :D

reklama
Dzień dobry :)

U mnie jak w zegarku zaczęły się plamienia. Mam kolorowy śluz i znów nie wiem od kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu, bo plamienie to jeszcze nie okres ;) ale miesiąc temu też zaczęło się w czwartek
Chyba najlepiej będzie liczyć pierwszy dzień cyklu jak temperatura spadnie, nie?

Do góry