reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Oleczkaa jakieś zdjatko ? [emoji16]
Super , że z synusiem wszystko ok ! [emoji8]
Naa dziewczynkę sie nie zmienił [emoji16]
A ja w tabelce termin mam na 18. 11 t9 zmienić na 22 ? [emoji4]

LUSIA 30.06 - IUI [emoji169] [emoji777]
OLECZKA 30.06 - połówkowe [emoji777]
EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Luska ale szanse są duze , wiec będzie dobrze [emoji4] a po jakim czasie jakby się nie udało można znów podejść do iui ? To jest prywatnie czy z nfz?

Paraplu teraz potrzebny jest czas , aby się z tym pogodzić , ale jak dzidzia bedzie miała być to nic nie stanie jej na przeszkodzie tak jak było u mnie. Nie chciałam po poronieniu a za dwa miesiące zaszlam ..
Kochana następna fasoleczka będzie silna i zdrowa ! [emoji8]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
6 prob za miesiac podchodzimy znowu jak sie nie uda

1467285497-1d1mld.jpeg
i waży 302g :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka jaki duży już chłopczyk , dopiero taki fasolek maly był [emoji7]

Agnesis , szybko masz bete , mi zapewne po 16 będzie ...
Imu mnie jak jest ujemna to mam tylko info , ze ujemna wartości nie mam pokazanych [emoji53]
A jak z tym sluzem?

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Oleczka jaki duży już chłopczyk , dopiero taki fasolek maly był [emoji7]

Agnesis , szybko masz bete , mi zapewne po 16 będzie ...
Imu mnie jak jest ujemna to mam tylko info , ze ujemna wartości nie mam pokazanych [emoji53]
A jak z tym sluzem?

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Śluz też się skończył, rano było teraz nie ma ;)

reklama
Jee, dziewczyny, Wy chcecie żebym ja palpitacji serca dostała. Bety, iui, ostatnio mamy jakiś gorący okres...

Bum, a ty w gorącej wodzie kapana, nie wytrzymała do jutra. Jak my wszystkie zresztą[emoji12]

Oleczka, gratuluję Gabrysia. myśmy chyba doszli do jakiegoś kompromisu. Dziewczynka będzie Ola, a chłopak Marcel albo Ignacy. Chyba raczej Marcys ale się zobaczy co nam jutro Pani dr powie.

Do góry