reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No ja już cieszę się weekendem.

O oto wczorajsza anomalia. Wiedziałam że coś się szykuje, ludzie liczą straty w szybach samochodowych i oknach w domu. Mnie na szczęście ominęło :-)
Ktoś nademną czuwa [emoji13]
1466773996374.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1466773996374.jpg
    1466773996374.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 178
reklama
Hej

Uf jak gorąco puf jak gorąco !!!!

Nessi- zdrówka dla małego , teraz trochę odpoczniesz już po szkole :-)

Oleczka- ale Ci było fajnie na tym hamaku :)

Bum- ja Jej nie pamietam

Ja sobie leżę wiatrak na mnie wieje , a dzieciaki nudzą zeby ich na basen zabrać , a ja mam @ dostać dziś wiec nic z tego , Tata weźmie ich jutro :-)
Ja jutro na popołudnie :(

Miłego upału dziewczyny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj jeziorko też mi się marzy w takie dni jak dziś [emoji4]

Jutro idziemy na urodziny , wiec sie dopiero będę smażyć ..

Pierwsza.....

Spać coś nie mogę tak mnie krzyże bolą , zrobiłam test wynik negatywny czekam na @ dziś 28dc tak jak podejrzewałam prawy jajnik wydłuża cykl, ja właśnie siedzę na balkonie pije kawkę i przegryzam lodami :-) rano obudziła mnie burza i teraz jest przyjemnie .

Patuniax, Bum- na mnie czeka jeziorko i morze ale jak patrzyłam na pogodę to ma się zepsuć jak ja pójdę na urlop :-(

Miłego dnia

U mnie nadal nic :(

Pogoda lipna, cale niebo zachmurzone. Chociaz tyle, ze wczoraj przyszla moja sliczna nowa praleczka [emoji173]️ i cieszy moje oko.

reklama
My wrócilismy z targu [emoji4]
Trzeba było sobie kupić jakieś spodenki i bluzki.
O 14 wychodzimy na urodziny a tak mi się nie chce...

Paraplu kiedy masz jakas wizyte , zeby sprawdzić co i jak się tam dzieje... ?

Do góry