reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Paraplu ostatnimi czasy dużo czytam na temat ciąży w Holandii i trochę mnie to przeraża, Najdziwniejszy jest dla mnie fakt że 3 miesiące po urodzeniu kobieta musi wrócić do pracy jeśli chce dostawać jakieś pieniądze. Takiego maluszka to ja bym nikomu w obce ręce nie oddała. I jeszcze pare dziwnych aspektów - płacenie za poród itd. Muszę się rozejrzeć za jakimś większym ubezpieczeniem bo na razie na tym podstawowym jadę z mojego biura.

Dla mnie oddawanie 3 miesiecznego dziecka do zlobka to barbarzynskie prawo! Antyludzkie! Kobiete jeszcze dobrze nie doszla do formy, dzieciaczek ledwo sie urodzil ale kasa kasa kasa i jeszcze raz kasa wazniejsza. Szczerze i z calego serca nienawidze kapitalizmu.
Ja mam swoja firme i na szczescie mnie zadne kontrakty nie obliguja do wrocenia do pracy w jakims konkretnym terminie. No ale wiadomo, nie pracuje nie mam pieniedzy. Na szczescie moj chlop niezle zarabia i bede mogla sobie byc z dzidzia w domku jak dlugo bede chciala :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie też z tego skorzystam i zostanę w domu, mąż pracuje a i mamę już będę tu miała bo chce też do pracy przyjechać, także jeśli chodzi o te sprawy to już mam ogarnięte :-) gdyby tylko szczęście dopisało :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ją też z tego skorzystam :) córkę dalam jak miała 18msc ale tylko na pół roku ale to był mus życiowy musiałam zarobić na życie dla nas a nie miał kto z rodziny zaopiekować się Zuzia w tym czasie :) zalowalam tego ale jak mus to mus :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też sie marzy wyrko , ale moje dziecko zamiast z meczone to pełne energii z dworu mi przychodzi [emoji16]

Paraplu - przykro mi kochana :(

Co tam dziewczyny ? [emoji6]

Pamiętacie tą Kamile czy jakoś tak ? Ciekawe co u niej..

U mnie szaleństwo ... byle tylko dzisiejszy dzień zaliczyć :) Dzisiaj zakończenie i rada pedagogiczna, 15 dzienników wypełnionych - mam nadzieję, że nie znajdą za dużo błędów o_O, a i sprawozdanie z przebiegu terapii ehhh ...Młody ma zapalenie oskrzeli - mam tylko nadzieję, że rada nie będzie trwała 6 godzin jak ostatnio bo chciałabym wrócić do młodego szybko ...:unsure: teściowie nie zrobią mu inhalacji bo nie umieją ...

Miłego dnia :)
@ się kończy, wakacje zaczynają :)

Hej :)

Xbumx ją na razie na hamaku się bujam o 9 Zuzie zawioze do przedszkola później na zakupy i wolne do 14 :D a tej Kamili nie pamiętam :))

Nessi zdrówka dla synka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry