reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Xbum z dnia na dzien coraz lepiej sie czuje! Mam nadzieje ze jest wszystko w porzadku...
Wieczorami po kolacji teoche mniw muli ale daje rade..
Brzuszek troszke sie pojawil a moze bardziej ze przytylam 2 kg[emoji6]

reklama
Julia pokaż nam brzusia [emoji4]

Paraplu kurcze niee wiem co too ten twój oraganizm wyprawia..
Do pon jeszcze troszkę , wiec daj znać po wizycie !

Artemida no jasne , działać trzeba zawsze [emoji16]

Pierwsza....

Mam teraz na popołudni do pracy , a wstaje z kogutami to pewnie przez ten upał ...na dodatek mam taki ból pleców że chodzę w plastrach

Dziś mój 29dc i nadal czekam na @

Jugo- hop hop mam wizytę na 28.07 idę po wspomagacze jak by Ci się chciało to dopisz :-)

Julia- niedługo przestanie całkiem Cię mdlić :-)

Udanego upału :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum doopa. Plamilam w srode i czwartek. Od piatku cisza :/ moj organizm nie chce chyba dac za wygrana i ciagle podrzymuje ciaze.

Artemida ja pamietam jaki szal robili Holendrzy chyba na mistrzostwach swiata. Ten ryk to by zmarlego obudzil takze Wasze wrzaski to pewnie na nich wrazenie nie zrobily ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało, ale byłam w takiej samej sytuacji miesiąc temu. Miałam być grudniowka 2016, a w maju okazało się, że 'moje' serduszko przestało bić. I u mnie też poronienie nie zaczęło się samo. Organizm mimo niskiego progesteronu podtrzymywal ciążę, lekarze straszyli, że jeśli za długo będzie to trwało może dojść do zakażenia organizmu. Zdecydowałam się. Najpierw tabletki, a po kilku godzinach zabieg. Poczułam ogromną ulgę, gdy było już po. Świadomość noszenia w sobie martwego dziecka nie dawała mi funkcjonować. Byłam w jakimś zawieszeniu. Teraz nie pamiętam nawet tamtych dni. Płakałam jeszcze nie raz, do dziś jak spojrzę na zdjęcia z USG kiedy jeszcze było ok, to mnie ściska, ale mimo wszystko było lżej. Tyle, że u mnie nie była to pierwsza ciąża.
Mam nadzieję, że wybierzecie najlepsze wyjście dla Ciebie i że będzie dobrze. Musisz być silna i nie obwiniać się o nic. Trzymam kciuki za to, że maleństwo wróci do Ciebie i niedługo zostaniesz wspaniała mamą :)

Dzień dobry [emoji4]

U mnie dziś 38dc i też @ jeszcze brak , choć ona to ma jeszcze dwa dni [emoji16]

Paraplu jestem z Tobą [emoji8]

Nati upał, upalem mogłoby popadać !

Agnesis przykro mi ze strat [emoji19]

Dziewczyny meldować się hop hop [emoji6]

Czy któraś z Was zna się na ciszy nocnej , czy ona jest czy jeej nie ma?

Witam [emoji5]
Bum cisza nocna istnieje od godziny 22 do 6 rano, u mnie n osiedlu ta cisza jest przestrzegania, bo inaczej możesz się spotkać z policją.
U mnie już jest 36 stopni,i czekam na @ ma pojawić się jutro

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia no właśnie u mnie chyba nie jest ..
U mnie temp sobie skacze, wiec u mnie to zagadka kiedy @będzie , oficjalnie to jeszcze 2 dni ma na przejście.

reklama
Do góry