reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My wrócilismy z targu [emoji4]
Trzeba było sobie kupić jakieś spodenki i bluzki.
O 14 wychodzimy na urodziny a tak mi się nie chce...

Paraplu kiedy masz jakas wizyte , zeby sprawdzić co i jak się tam dzieje... ?

W poniedzialek.
I w sumie nie wiem jaka podjac decyzje - nadal czekac czy prosic o tabletke. Myslalam, ze skoro zaczelam plamic w srode to juz sie zaczelo, wczoraj nawet przestawialam pralke i nadal nic. Boje sie okropnie tej tabletki ale czekania tez sie boje bo ani wrocic do pracy ani w sumie nic planowac :( psychicznie to jest ciezkie do zniesienia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.

Paraplu u nas praktykuje wywolywanie poronienia...poniewaz lekarze tlumacza ze jak za dlugo ten procest trwa moze tylko stworzyc zagrozenie dla matki.
Ja mialam 3 juz zabiegi i powiem Tobie ze juz tego procesu sie nie boje, nauczylam radzic sobie z bolem!
Trzymaj sie kochana:*

W Holandii na poczatku daja szanse naturze. Mi dali tydzien i w poniedzialek bede rozmiac co dalej robimy.
Cholernie sie boje tabletek i zabiegu i bardzi bardzo chce tego uniknac.

Paraplu będzie ok , najwyżej dadzą tabletke i coś ruszy , powinni coś już zacząć robić , bo przecież to przechodzi na twój organizm..
A plamisz bardzo?

Julia a ty jak się czujesz?
Brzuszek rośnie? [emoji4]

My na urodzinach , oglądalismy euro , jesteśmy w cwiercfinale! [emoji41]

Co tam dziewczyny?

U nas po euforii :) jestem ciekawa czy nasi holenderscy sąsiedzi nie zaczęli się zastanawiać czy z nami wszystko dobrze i czy mamy równo pod kopułką :D ale co tam - takich emocji nie można trzymać na wodzy :D

Przestało padać i wychodzi słoneczko :)

Zastanawiam się czy już zrobić test na owulkę?!

U nas zapowiada się na mega burze , zaraz wybieramy się do domu , w końcu [emoji6]

No zrób test , zrób i poka [emoji16]

reklama
Paraplu będzie ok , najwyżej dadzą tabletke i coś ruszy , powinni coś już zacząć robić , bo przecież to przechodzi na twój organizm..
A plamisz bardzo?

Julia a ty jak się czujesz?
Brzuszek rośnie? [emoji4]

My na urodzinach , oglądalismy euro , jesteśmy w cwiercfinale! [emoji41]

Co tam dziewczyny?

Bum doopa. Plamilam w srode i czwartek. Od piatku cisza :/ moj organizm nie chce chyba dac za wygrana i ciagle podrzymuje ciaze.

Artemida ja pamietam jaki szal robili Holendrzy chyba na mistrzostwach swiata. Ten ryk to by zmarlego obudzil takze Wasze wrzaski to pewnie na nich wrazenie nie zrobily ;)

Do góry