reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No ja już cieszę się weekendem.

O oto wczorajsza anomalia. Wiedziałam że coś się szykuje, ludzie liczą straty w szybach samochodowych i oknach w domu. Mnie na szczęście ominęło :-)
Ktoś nademną czuwa [emoji13]
1466773996374.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1466773996374.jpg
    1466773996374.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 176
reklama
Hej

Uf jak gorąco puf jak gorąco !!!!

Nessi- zdrówka dla małego , teraz trochę odpoczniesz już po szkole :-)

Oleczka- ale Ci było fajnie na tym hamaku :)

Bum- ja Jej nie pamietam

Ja sobie leżę wiatrak na mnie wieje , a dzieciaki nudzą zeby ich na basen zabrać , a ja mam @ dostać dziś wiec nic z tego , Tata weźmie ich jutro :-)
Ja jutro na popołudnie :(

Miłego upału dziewczyny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj jeziorko też mi się marzy w takie dni jak dziś [emoji4]

Jutro idziemy na urodziny , wiec sie dopiero będę smażyć ..

Pierwsza.....

Spać coś nie mogę tak mnie krzyże bolą , zrobiłam test wynik negatywny czekam na @ dziś 28dc tak jak podejrzewałam prawy jajnik wydłuża cykl, ja właśnie siedzę na balkonie pije kawkę i przegryzam lodami :-) rano obudziła mnie burza i teraz jest przyjemnie .

Patuniax, Bum- na mnie czeka jeziorko i morze ale jak patrzyłam na pogodę to ma się zepsuć jak ja pójdę na urlop :-(

Miłego dnia

U mnie nadal nic :(

Pogoda lipna, cale niebo zachmurzone. Chociaz tyle, ze wczoraj przyszla moja sliczna nowa praleczka [emoji173]️ i cieszy moje oko.

reklama
My wrócilismy z targu [emoji4]
Trzeba było sobie kupić jakieś spodenki i bluzki.
O 14 wychodzimy na urodziny a tak mi się nie chce...

Paraplu kiedy masz jakas wizyte , zeby sprawdzić co i jak się tam dzieje... ?

Do góry