reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugoslawa a corcie dobrze dziekuje.Wlasnie gorsze dni mamy bo kly nas mecza wychodzace.
Zazdroszcze ladnej pogody u mnie zimno i deszcz na szybko na trening ze starsza jedziemy a potem siedzimy w domku

reklama
Hej :)

Anula tule Cię mocno :(

U nas leje non stop od rana aż się poziom rzeki podniósł aż się boję że powódź jakąś będzie czy cus

Xbumx ogórkowa zrób :D chwilą moment i masz :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oleczka Ty to masz pomysł! Ogorkowa taka kwaśna ah :D nikt procz męża mego i mnie nie jest w stanie zjeść mojej ogorkowej ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie tak :D moja mamuśka jak zrobi to i tak jeszcze cukru sypie :D i tak się patrzymy na siebie jak na wariatki jedna slodzi a druga robi taka że wykreca na lewą stronę ;) ja tego nie czuje, no ale jak nie chce kwaśnej zupy to sobie owocowa zrobię a nie z kwaszonych ogórków ;)

Sent from my GT-I9195 using Forum BabyBoom mobile app

Kruczyca hahaha , nieźle [emoji23]

Oleczka pomysł na obiad , P kupił krokiety w sklepie gotowe naa dziś trzeba się tym na cieszyć mam dzień lenia nad leniami [emoji16]

A nawet przez taką pogodę to się jeść nie chce wcale...

A ja dziś na obiad miałam pstrąga z czosnkiem, pietruszka i masełkiem, do tego frytki i sałata ze śmietaną. Ale sie najadlam.

Jugo, ja nie wiem czy to można musem nazwać ale ugotowalam galarrtke ttuskawkowa tylko ze dalam mniej wody a jak juz lekko stężała to zblendowalam ja z swiezymi truskawkami. No i potem czekałam aż znowu lekko stężeje żeby biszkopt wysmarować.

aschlee: wychodzenie zębów to zwykle zmora rodziców, no i dzieci. Plusem jest, że w końcu wyjdą wszystkie :) Co prawda później wypadną i odrosną nowe, ale to już mniejszy ból niż to teraz. Co trenuje twoja starsza córcia?

kruczyca: ja też uwielbiam kwaśą ogórkową. Podobnie mam z kapuśniakiem.

karola: fajny pomysł z tym twoim musem. Muszę kiedyś spróbować.

Jugoslawa no to fakt marudzenia przy tym co niemiara.Placz z byle powodu.Nawet cos co wczesniej lubila teraz po 5 minutach ja denerwuje.
Starsza corka trenuje gimnastyke rytmiczna i balet :)

Kruczyca kwasna ogorkowa mniammmmm uwielbiam.Wszystkie kwasne zupy zreszta nieraz keszcze dosypuje kwasku ale juz tylko sobie do talerza mniammm az mi slina pociekla :D

Matko jak ja się przerazilam ... Ide do toalety siku po raz enty i jak zwykle spoglądam na papier. A tam śluz z krwią.... Jak by mnie ktoś walnal w głowę czymś ciężkim od razu myślenie do kogo najpierw dzwonić do meza, do lekarza, po taksówkę.. Okazało się jednak że to tylko mały wrzodzik który zrobił mi się po goleniu i krew z zmieszala się z moim sluzem. Z tego stresu aż zwymiotowalam jak sobie wszystko uświadomiłam... Wykoncze się psychicznie do lutego.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry