reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca a ja to znowu zasmazam ogórki z porem :D haha

Xbumx krokiety moje ulubione danie ale jak ktoś zrobi tzn moja mamusia :D

Kruczyca ją Ci mówię ten stres nigdy nie minie o dziecko :) zaczyna się stres od 2 kresek :) ją do tej pory jak chodzę doo wc to zerkam czy nie ma krwi schiza :))

My sobie pospalismy z Zuzia ahh tego mi było trzeba a za jakiś czas po K do pracy jedziemy[emoji14]a tak mnie suszy jakbym popila :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca, no to niezle sie poschizowalas. Powiem Ci tylko ze ja też tak reaguje więc mnie nie dziwi twoją reakcja. Sama do dziś codziennie sprawdzam wkladke ze stresu przed plamieniami.

A moje dziecko przyszlo do mnie do łóżka , położyła głowę na brzuchu i " moje , moje " , mówię "co twoja mama " ? Lenka "nie" Aaa P mowi "dzidzi" a Lenka " tak " normalnie śmiechu po pachy [emoji16]
Lenka też nie umie się doczekać rodzeństwa [emoji13]

Stres jest przez całą ciąże, a jaki będzie przy porodzie, ja to jak foleya miałam zakładanego to chciałam być w 5 miesiącu [emoji6]

Karola ja tam pierwsze czulam takie smyranie i przeplywanie jakby rybka pływała a potem lekkie kopniaczki a potem mega kopniaczki [emoji4]
Który ty masz tc?

reklama
Do góry