reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
CZERWIEC:
20.06: Paraplu - wizyta u położnej
20.06: Xbum - monitoring
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy
22.06: Julia - podglądanie dzieciątka
30.06: Oleczka - połówkowe

LIPIEC:
1.07: Karola - podglądanie dzieciątka
12.07: Kruczyca - podglądanie dzieciątka

Kogo dopisać?

Cześć dziewczyny,

u mnie leje od rana, ale to tak, że mi woda na balkonie stoi :|
Nie ma co, piękny piątek. Chociaż mówią, że po południu ma się przejaśnić.

anula: przytulam. Narobiłaś mi smaka na leczo. Chyba popłynę na ryneczek po produkty.

julia: jak poranek? :) Jakie plany na weekend?

xbum: tak na prawdę nie trzeba tego czuć, żeby było dobrze, więc po prostu bądźmy dobrej myśli :D Przegoniłaś świnkę na dobre? Ile jeszcze dni antybiotyku masz?

kruczyca: jakie plany na piąteczek? Wentylator wybrany?

karola: może faktycznie chłopak, bo często jednak kobiety czują kto siedzi w brzuszku :) Byle było zdrowe. Chociaż przy pierwszym chyba nie ma takiego znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka. Przy drugim czy trzecim to pewnie większe konkrety :D Jak mus? Ściął się w końcu?

paraplu: jak się czujesz?

nessi: no no ciekawe ciekawe ;) Biedny chomiczek...

oleczka: dobry układ masz z wózkiem :D Tylko może ich naprowadź :D

lusia: jak u ciebie piąteczek? Jak samopoczucie?

nati: ja nie lubię jeździć z klimą, ale latem to włączam, bo idzie się roztopić :/ Jeszcze jak się jedzie to ok, bo można sobie okno uchylić i jest ruch powietrza. Najgorzej jak się w korku stoi...Jak tam u ciebie?

Anusia :( i ja przytulam ...
Jugo - u Ciebie pada a u mnie wiatr piździ jak na sztormie :)
Bum - i jak z tymi jajcami ? Co do chomika to jest ten mały... ledwo w rękach można utrzymać ... z dużym pojechałabym do weta ale z tym mikrusem to nawet się boję, że mu wet krzywdę zrobi:D no zobaczymy .. najwyżej wsadzę go do pudełka i zawiozę o_O
U mnie @ nadal brak.... testu nie robię bo wiem, że w ciąży nie jestem. Fizycznie jest to nierealne :) I lepiej żeby nie bo ja po masie leków jestem z antybiotykami włącznie.
Uciekam do pracy ... miłego dnia :)

Hej:-)

Anulka, cokolwiek się stało tulam. Nie moge uwierzyć ze jest coś nie tak.

Jugus, ściął się i już skonsumowany jest. Jakie plany na weekend?

Nessi, miłej pracy[emoji4]

Ja już po śniadaniu, a tak okropnie wieje u mnie ze szok. Obawiam się ze coś ten wiatr przyniesie, jakąś burzę czy coś. Mimo wszystko narazie lampa.

Hej [emoji16]

Ale u mnie akcja, o 1 w nocy zaczął mnie bolec jajnik tak dziwnie ciągnąć i pulsowac właśnie tam gdzie jest jajo , to ja szybko P budze i do roboty hahaha oby się udało ! Wstałam bez bólu [emoji4]

U mnie pogoda bardzo sloneczna , ale nie chce mi sie nic mam lenia ...

Jugo swinka chyba tak , ale dziś mnie jeszcze gardlo cos drapie zaraz wezme taab do ssania a antybiotyk mam do jutra [emoji6]

Nessi co z jajcem się w poniedziałek dowiem czy pękło czy nie [emoji16]
Trzymam kciuki za ciebie ! [emoji8]
Miłego dnia [emoji6]

Co u reszty?

karola: a jak robisz taki mus? Mnie samo słowo mus zachęca :D Plany na weekend to w zależności od pogody, a że ostatnio pada to może się skończyć na nadrabianiu zaległości w serialach i filmach :) A u ciebie co na weekend zaplanowane?

xbum: ty spryciulo :D:D:D &&&&&&&&&& za owocne nocne bzykanko :D O to już kończysz antybiotyk.

U mnie nadal leje.
Chyba sobie napompuję materac plażowy i popłynę na nim na ryneczek :D

Jugo haha jeszcze poleciałam do torebki bo tak mialam te zdj z usg sprawdzić czy faktycznie na tym jajniku to jest czy drugim ale było na tym co bolal , wiec trzeba było działać [emoji16]
Choć śluzu zero :/
Tak w końcu koniec [emoji4]

reklama
Do góry