reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam sie i ja.
Anula jestem myślami z Tobą...
Jeszcze planów nie mamy na weekend pewnie pojedzie się gdzieś z tych murów a w niedziele w parku robią targ regionalnych produktów więc pewnie się wybiorę po miodek ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bry ja tylko na chwileczke

Anulka kochanie tak bardzo mi przykro ;( to wszystko jest takie niesprawiedliwe :( wiem ue teraz nic nie jest w stanie pocieszyc ale przytulam Cie najmocniek jak potrafie :(

Pranie zrobiłam , duszno strasznie , nie wiem co na obiad nie chce mi się przy garach stać [emoji19]

Jugo no co ty gadasz , u mnie się idzie roztopic , mała teraz do wanienki dalam by sie popluskala trochę i ochlodzila [emoji16]
Nalesniki pycha ale jakos nie mam ochoty stać nad nimi ....

Kotel mi padł nawet w ten upał [emoji23]

1466159627994.jpg

Załączniki

• 1466159627994.jpg
    1466159627994.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 159
Jugo no co ty gadasz , u mnie się idzie roztopic , mała teraz do wanienki dalam by sie popluskala trochę i ochlodzila [emoji16]
Nalesniki pycha ale jakos nie mam ochoty stać nad nimi ....

Kotel mi padł nawet w ten upał [emoji23]

Zobacz załącznik 760670
U mnie też upał a miały być burze i wichury :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

No Kruczyca u mnie podobnie jeszcze mojemu P mówiłam wczoraj wez se dresy bo w krótkich chciał jechać do pracy [emoji16] będzie przezywal jak wróci [emoji13]

reklama
Hej :)

Anula tule Cię mocno :(

U nas leje non stop od rana aż się poziom rzeki podniósł aż się boję że powódź jakąś będzie czy cus

Xbumx ogórkowa zrób :D chwilą moment i masz :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry