reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam sie i ja.
Anula jestem myślami z Tobą...
Jeszcze planów nie mamy na weekend pewnie pojedzie się gdzieś z tych murów a w niedziele w parku robią targ regionalnych produktów więc pewnie się wybiorę po miodek ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bry ja tylko na chwileczke

Anulka kochanie tak bardzo mi przykro ;( to wszystko jest takie niesprawiedliwe :( wiem ue teraz nic nie jest w stanie pocieszyc ale przytulam Cie najmocniek jak potrafie :(

Pranie zrobiłam , duszno strasznie , nie wiem co na obiad nie chce mi się przy garach stać [emoji19]

Jugo no co ty gadasz , u mnie się idzie roztopic , mała teraz do wanienki dalam by sie popluskala trochę i ochlodzila [emoji16]
Nalesniki pycha ale jakos nie mam ochoty stać nad nimi ....

Kotel mi padł nawet w ten upał [emoji23]

1466159627994.jpg

Załączniki

• 1466159627994.jpg
    1466159627994.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 167
Jugo no co ty gadasz , u mnie się idzie roztopic , mała teraz do wanienki dalam by sie popluskala trochę i ochlodzila [emoji16]
Nalesniki pycha ale jakos nie mam ochoty stać nad nimi ....

Kotel mi padł nawet w ten upał [emoji23]

Zobacz załącznik 760670
U mnie też upał a miały być burze i wichury :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

No Kruczyca u mnie podobnie jeszcze mojemu P mówiłam wczoraj wez se dresy bo w krótkich chciał jechać do pracy [emoji16] będzie przezywal jak wróci [emoji13]

reklama
Hej :)

Anula tule Cię mocno :(

U nas leje non stop od rana aż się poziom rzeki podniósł aż się boję że powódź jakąś będzie czy cus

Xbumx ogórkowa zrób :D chwilą moment i masz :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry