reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W tygodniu będę w Rossmanie odebrać fotki więc jak @ nie będzie to kupie ten lepszy test ooo taki mam plan [emoji4]

Jugo a szyjesz sama co np ? [emoji6]

Kamka który masz dc?

Ja to mam test już ponad dwa lata jak byłam z małą w ciąży takie piękne krechy do dzisiaj aleja je po usg robiłam na pamiątke hihi [emoji23]

A moze jednak sie udalo Bum !!! trzymam kciuki [emoji4] [emoji12] a jakies objawy masz?

Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi dobrze , ze przeszło! [emoji6]
Testuj , testuj ciekawe co taam słychać [emoji6]
A który masz dc?

Kamka a ty który masz dc ?

My lazakujemy , rozpadalo sie wiec nie wychodzimy a ja to dzis mega spiaca ta pogoda mnie dobija...
@jeszcze nie ma..

Nessi dobrze , ze przeszło! [emoji6]
Testuj , testuj ciekawe co taam słychać [emoji6]
A który masz dc?

Kamka a ty który masz dc ?

My lazakujemy , rozpadalo sie wiec nie wychodzimy a ja to dzis mega spiaca ta pogoda mnie dobija...
@jeszcze nie ma..

26 dc ale strzelam bo u mnie to czysta teoria ... pierwszy cykl. Strzelam, że będzie miał 28 dni.

Hej hej, wiec tak, ja ostatnia @ mialam 18/04, cykl mam 27-29 d ew do 30, nie pozniej. Wedlug moich obliczen mam dostac w ten weekend, ale na to wyglada ze sie spoznia. Z tego co czulam i wedlug obliczen ow mialam miedzy 2 a 4 maja, no ale nie robilam testow ow. Takze moze cos sie mi pomieszalo albo po przesowalo.
Ps. A tak wogole, dziewczyny to wy bardzo sprytne ze wy szyc potrafice, zazroszcze wam. Ja to ledwo co guzik przyszyje. Ale za to gotuje doskonale.

Hej hej, wiec tak, ja ostatnia @ mialam 18/04, cykl mam 27-29 d ew do 30, nie pozniej. Wedlug moich obliczen mam dostac w ten weekend, ale na to wyglada ze sie spoznia. Z tego co czulam i wedlug obliczen ow mialam miedzy 2 a 4 maja, no ale nie robilam testow ow. Takze moze cos sie mi pomieszalo albo po przesowalo.
Ps. A tak wogole, dziewczyny to wy bardzo sprytne ze wy szyc potrafice, zazroszcze wam. Ja to ledwo co guzik przyszyje. Ale za to gotuje doskonale.

Ja szyć nie umiem w ogóle - nie licząc naszycia łaty na spodnie Szoguna :D Za to szydełkuję, wyszywam haftem krzyżykowym i robię na drutach co jest paradoksem :D

Wlasnie, najgorsze sa to rozczarowania jak na tascie tylko jedna kreske sie zobaczy. Moze powinnam tak samo do tego podejsc[emoji16]

Zrób tak jak ja ... przesypiaj dni :D Nie wiem kiedy ale czas do @ szybciej mi zleciał :D Po pracy prawie zawsze robię BACH na łóżko ... i zaraz zrobię to samo ... chociażby godzinkę :D

reklama
Do góry