reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja tak na szybciutko bo wlasnie do pracy podjechalam...tak dzisiaj tez pracuje :/

Ten wczorajszy sok pomaranczowy zaczal chyba zla passe mdlosci. Zreszta na sama mysl o soku mi sie niedobrze robi a ja zawsze kochalam pomaranczowy! Dzisiaj na spacerze z psami bylam strasznie gloda a jak przyszlo do sniadania to zjadlam ledwo jedna kanapke. I od tamtej pory mnie mdli :(
No nic uciekan do pracy. Nadrobie Was jak skoncze.
Milej niedzieli :*

reklama
Julia 9 dzień od pozytywnego testu ..
W ogóle to mam juz 33dc , w tamtym miesiącu miałam 34 dniowy cykl , wiec sobie tak @ ustaliłam , że jutro powinna być no ale u mnie to nie regularnie wiec nic nie wiadomo, jakoś tam specjalnie ból brzucha na @ na brak , ale mnie to potrafi na raz zaskoczyć [emoji16]

Co do L4 to raczej tak , ja w ciazy raz wzielam od internisty i sie pokrylo to z wcześniejszym [emoji6]

Tynka ooo too musi byc pyszna !
Chyba zaraz obudze P i niech robi jajca [emoji13]
No obejrzymy czy dziś zawita, przeważnie w ten sam dzień u mnie przychodzi od obniżenia temp [emoji6]

Hej ;) ja tez dzis 9 dzien od pozytywnego po owu chyba 8. Robilam test rano

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

xbum: niby tak, ale wiem też, że przesunięcia sie zdarzają nawet do 7 dni, więc różnie może być :)

julia: a co do zwolnienia i przejścia ze zwykłego l4 na ciążowe to jak się dostarczy zaświadczenie o ciąży to to powinno wstecz działać i wtedy powinni wyrównać kasę z 80% na 100%.

paraplu: może zabieraj ze sobą jakieś przekąski, żeby nie dopuścić do uczucia głodu. udanego dnia :)

Dziewczyny, 8-9 dni po owulacji to jeszcze implantacji mogło nie być. Źródła podają, że to może trwać nawet 12 dni, a hcg wydziela się dopiero po. Tak więc głowa do góry i dopóki nie ma @ to jest szansa :)

Jugo wlasnie o to mi chodzilo dziekuje;) czyli jest to mozliwe ekstra!!!

Xbum spadek temp moze tez oznaczac implantacje, wiec prosze nie tracic nadziei;)

reklama
Dziewczyny, zamawiałyście kiedyś materiał (np. na sukienkę) przez net? Zastanawiam się, który sklep jest godny zaufania.

Do góry