reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W tygodniu będę w Rossmanie odebrać fotki więc jak @ nie będzie to kupie ten lepszy test ooo taki mam plan [emoji4]

Jugo a szyjesz sama co np ? [emoji6]

Kamka który masz dc?

Ja to mam test już ponad dwa lata jak byłam z małą w ciąży takie piękne krechy do dzisiaj aleja je po usg robiłam na pamiątke hihi [emoji23]

A moze jednak sie udalo Bum !!! trzymam kciuki [emoji4] [emoji12] a jakies objawy masz?

Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi dobrze , ze przeszło! [emoji6]
Testuj , testuj ciekawe co taam słychać [emoji6]
A który masz dc?

Kamka a ty który masz dc ?

My lazakujemy , rozpadalo sie wiec nie wychodzimy a ja to dzis mega spiaca ta pogoda mnie dobija...
@jeszcze nie ma..

Nessi dobrze , ze przeszło! [emoji6]
Testuj , testuj ciekawe co taam słychać [emoji6]
A który masz dc?

Kamka a ty który masz dc ?

My lazakujemy , rozpadalo sie wiec nie wychodzimy a ja to dzis mega spiaca ta pogoda mnie dobija...
@jeszcze nie ma..

26 dc ale strzelam bo u mnie to czysta teoria ... pierwszy cykl. Strzelam, że będzie miał 28 dni.

Hej hej, wiec tak, ja ostatnia @ mialam 18/04, cykl mam 27-29 d ew do 30, nie pozniej. Wedlug moich obliczen mam dostac w ten weekend, ale na to wyglada ze sie spoznia. Z tego co czulam i wedlug obliczen ow mialam miedzy 2 a 4 maja, no ale nie robilam testow ow. Takze moze cos sie mi pomieszalo albo po przesowalo.
Ps. A tak wogole, dziewczyny to wy bardzo sprytne ze wy szyc potrafice, zazroszcze wam. Ja to ledwo co guzik przyszyje. Ale za to gotuje doskonale.

Hej hej, wiec tak, ja ostatnia @ mialam 18/04, cykl mam 27-29 d ew do 30, nie pozniej. Wedlug moich obliczen mam dostac w ten weekend, ale na to wyglada ze sie spoznia. Z tego co czulam i wedlug obliczen ow mialam miedzy 2 a 4 maja, no ale nie robilam testow ow. Takze moze cos sie mi pomieszalo albo po przesowalo.
Ps. A tak wogole, dziewczyny to wy bardzo sprytne ze wy szyc potrafice, zazroszcze wam. Ja to ledwo co guzik przyszyje. Ale za to gotuje doskonale.

Ja szyć nie umiem w ogóle - nie licząc naszycia łaty na spodnie Szoguna :D Za to szydełkuję, wyszywam haftem krzyżykowym i robię na drutach co jest paradoksem :D

Wlasnie, najgorsze sa to rozczarowania jak na tascie tylko jedna kreske sie zobaczy. Moze powinnam tak samo do tego podejsc[emoji16]

Zrób tak jak ja ... przesypiaj dni :D Nie wiem kiedy ale czas do @ szybciej mi zleciał :D Po pracy prawie zawsze robię BACH na łóżko ... i zaraz zrobię to samo ... chociażby godzinkę :D

reklama
Do góry