reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

To ja dopiero dwie lewe rece jestem :p nie umiem szyc, szydelkowac, robic na drutach ani gotowac :p
Slomiany zapal mam strasznie do takich rzeczy. Lubie czytac ale nie romansidla tylko ksiazki s-f, fantasy, thrillery medyczne, post-apo, antyutopie uwielbiam i popularnonaukowe :)
Ostatnio wychaczylam swietna ksiazke dla dzieci i doroslych "Pupy, ogonki i kuperki" :)
1463326240-dcyope.jpeg

reklama
A ja taam skarpetki , dziure zaszyc umiem i gotować i piec haha [emoji23]
Ale książek to nie lubie czytać [emoji4]

Paraplu książka musi być ciekawa [emoji12]

xbum: dobry plan z kupnem testu :D Chcę dopiero zacząć przygodę z szyciem na maszynie. Na początek coś prostego - torba na lato. Potem będę się zagłębiać w temat.

tynka: ja też jeszcze nie umiem szyć, ale się nauczę :D Uuu szkoda, że imprezka nie sprawia ci radości :( A musisz tam długo siedzieć? Szkoda, że mężu nie przyszedł z tobą :(

nessi: to młody po weekendzie zadowolony :D I od nowa będzie mógł zbierać na przyjemności :) Kup test kup i zrób :D Teraz trochę ruletka, bo pierwszy cykl, ale może cie zaskoczy pozytywnie :) Ooo ja też szydełkuję a haftu się chcę nauczyć, tak samo jak drutów :)

kamka: no to dobry czas, żeby po weekendzie test zrobić :)

A my wybraliśmy się na spacer...był deszcz, wiatr i słońce! A na koniec tęcza :)

xbum: dobry plan z kupnem testu :D Chcę dopiero zacząć przygodę z szyciem na maszynie. Na początek coś prostego - torba na lato. Potem będę się zagłębiać w temat.

tynka: ja też jeszcze nie umiem szyć, ale się nauczę :D Uuu szkoda, że imprezka nie sprawia ci radości :( A musisz tam długo siedzieć? Szkoda, że mężu nie przyszedł z tobą :(

nessi: to młody po weekendzie zadowolony :D I od nowa będzie mógł zbierać na przyjemności :) Kup test kup i zrób :D Teraz trochę ruletka, bo pierwszy cykl, ale może cie zaskoczy pozytywnie :) Ooo ja też szydełkuję a haftu się chcę nauczyć, tak samo jak drutów :)

kamka: no to dobry czas, żeby po weekendzie test zrobić :)

A my wybraliśmy się na spacer...był deszcz, wiatr i słońce! A na koniec tęcza :)

Jugo :D
Te robię jeszcze - póki co nie mam kiedy skończyć :D

DSC_0022.JPG
DSC_0018.JPG

Ten jeden dla znajomej:
DSC_0021.JPG

Ten będzie następny :D

DSC_0027.JPG
DSC_0028.JPG

A to mój bajzel jak mawia K - a całe moje centrum produkcyjne :D
DSC_0024.JPG

Załączniki

• DSC_0022.JPG
    DSC_0022.JPG
    722,7 KB · Wyświetleń: 206
  • DSC_0018.JPG
    DSC_0018.JPG
    700,8 KB · Wyświetleń: 198
  • DSC_0021.JPG
    DSC_0021.JPG
    766,8 KB · Wyświetleń: 196
  • DSC_0027.JPG
    DSC_0027.JPG
    577,3 KB · Wyświetleń: 195
  • DSC_0028.JPG
    DSC_0028.JPG
    296,5 KB · Wyświetleń: 201
  • DSC_0024.JPG
    DSC_0024.JPG
    248,2 KB · Wyświetleń: 190
Jugo no ma takie , ale ja to do takich rzeczy mam lewe ręce [emoji16]

Nessi no piękne [emoji4]
Trzeba mieć cierpliwość co ? [emoji6]

Dziewczyny co macie kabine robią się wam straszne zacieki ?
Kurcze mam plyn do kabin a to nic nie daje lub jakis inny patent? [emoji4]

reklama
nessi: zdolna kobieta z ciebie :)

xbum: opaski można też fajne na szydełku zrobić albo na drutach :D
Toż to banalnie proste ...trzeba tylko kratki na kanwie liczyć i wedle wzoru wyszywać kolorami :) same x (krzyżyki)
Jugo no ma takie , ale ja to do takich rzeczy mam lewe ręce [emoji16]

Nessi no piękne [emoji4]
Trzeba mieć cierpliwość co ? [emoji6]

Czasu i cierpliwości :)

Dziewczyny co macie kabine robią się wam straszne zacieki ?
Kurcze mam plyn do kabin a to nic nie daje lub jakis inny patent? [emoji4]

Nie mam ... nie oddam wanny za chiny :D

Do góry