reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

To ja dopiero dwie lewe rece jestem :p nie umiem szyc, szydelkowac, robic na drutach ani gotowac :p
Slomiany zapal mam strasznie do takich rzeczy. Lubie czytac ale nie romansidla tylko ksiazki s-f, fantasy, thrillery medyczne, post-apo, antyutopie uwielbiam i popularnonaukowe :)
Ostatnio wychaczylam swietna ksiazke dla dzieci i doroslych "Pupy, ogonki i kuperki" :)
1463326240-dcyope.jpeg

reklama
A ja taam skarpetki , dziure zaszyc umiem i gotować i piec haha [emoji23]
Ale książek to nie lubie czytać [emoji4]

Paraplu książka musi być ciekawa [emoji12]

xbum: dobry plan z kupnem testu :D Chcę dopiero zacząć przygodę z szyciem na maszynie. Na początek coś prostego - torba na lato. Potem będę się zagłębiać w temat.

tynka: ja też jeszcze nie umiem szyć, ale się nauczę :D Uuu szkoda, że imprezka nie sprawia ci radości :( A musisz tam długo siedzieć? Szkoda, że mężu nie przyszedł z tobą :(

nessi: to młody po weekendzie zadowolony :D I od nowa będzie mógł zbierać na przyjemności :) Kup test kup i zrób :D Teraz trochę ruletka, bo pierwszy cykl, ale może cie zaskoczy pozytywnie :) Ooo ja też szydełkuję a haftu się chcę nauczyć, tak samo jak drutów :)

kamka: no to dobry czas, żeby po weekendzie test zrobić :)

A my wybraliśmy się na spacer...był deszcz, wiatr i słońce! A na koniec tęcza :)

xbum: dobry plan z kupnem testu :D Chcę dopiero zacząć przygodę z szyciem na maszynie. Na początek coś prostego - torba na lato. Potem będę się zagłębiać w temat.

tynka: ja też jeszcze nie umiem szyć, ale się nauczę :D Uuu szkoda, że imprezka nie sprawia ci radości :( A musisz tam długo siedzieć? Szkoda, że mężu nie przyszedł z tobą :(

nessi: to młody po weekendzie zadowolony :D I od nowa będzie mógł zbierać na przyjemności :) Kup test kup i zrób :D Teraz trochę ruletka, bo pierwszy cykl, ale może cie zaskoczy pozytywnie :) Ooo ja też szydełkuję a haftu się chcę nauczyć, tak samo jak drutów :)

kamka: no to dobry czas, żeby po weekendzie test zrobić :)

A my wybraliśmy się na spacer...był deszcz, wiatr i słońce! A na koniec tęcza :)

Jugo :D
Te robię jeszcze - póki co nie mam kiedy skończyć :D

DSC_0022.JPG
DSC_0018.JPG

Ten jeden dla znajomej:
DSC_0021.JPG

Ten będzie następny :D

DSC_0027.JPG
DSC_0028.JPG

A to mój bajzel jak mawia K - a całe moje centrum produkcyjne :D
DSC_0024.JPG

Załączniki

• DSC_0022.JPG
    DSC_0022.JPG
    722,7 KB · Wyświetleń: 210
  • DSC_0018.JPG
    DSC_0018.JPG
    700,8 KB · Wyświetleń: 202
  • DSC_0021.JPG
    DSC_0021.JPG
    766,8 KB · Wyświetleń: 199
  • DSC_0027.JPG
    DSC_0027.JPG
    577,3 KB · Wyświetleń: 199
  • DSC_0028.JPG
    DSC_0028.JPG
    296,5 KB · Wyświetleń: 207
  • DSC_0024.JPG
    DSC_0024.JPG
    248,2 KB · Wyświetleń: 197
Jugo no ma takie , ale ja to do takich rzeczy mam lewe ręce [emoji16]

Nessi no piękne [emoji4]
Trzeba mieć cierpliwość co ? [emoji6]

Dziewczyny co macie kabine robią się wam straszne zacieki ?
Kurcze mam plyn do kabin a to nic nie daje lub jakis inny patent? [emoji4]

reklama
nessi: zdolna kobieta z ciebie :)

xbum: opaski można też fajne na szydełku zrobić albo na drutach :D
Toż to banalnie proste ...trzeba tylko kratki na kanwie liczyć i wedle wzoru wyszywać kolorami :) same x (krzyżyki)
Jugo no ma takie , ale ja to do takich rzeczy mam lewe ręce [emoji16]

Nessi no piękne [emoji4]
Trzeba mieć cierpliwość co ? [emoji6]

Czasu i cierpliwości :)

Dziewczyny co macie kabine robią się wam straszne zacieki ?
Kurcze mam plyn do kabin a to nic nie daje lub jakis inny patent? [emoji4]

Nie mam ... nie oddam wanny za chiny :D

Do góry