reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi no czasu to na pewno, ale piękne to [emoji4]
No ja też bym wanne chciała ale miejsca brak [emoji16]

A mnie znów muli w żołądku coś nie dobrze i tak ciepło mi jest a nic nie robię ...

reklama
My już wróciliśmy z imprezy ;)
Bum mowie Ci coś się szykuje :) przesyłam zdjęcia ;)
1463338822-1d1mld.jpeg
1463338871-1d1mld.jpeg
1463338898-1d1mld.jpeg
1463338914-1d1mld.jpeg
1463338942-1d1mld.jpeg
1463339002-1d1mld.jpeg

Kruczyca piękne zdjęcia ! [emoji7]
5 świetne ale to tak jak każde , uwielbiam jeeee [emoji6]
Taaaa u mnie sie szykuje okres , choć dziś temp spadła i nic cicho a śluz biały rozciagliwy [emoji53]

Kruczyca sama aż ciekawa jestem , nic no obejrzymy jaka jutro temp będzie [emoji6]
Jak na komunii było ?
Popilas , pojadlas ? [emoji12]

Testujcie kobity ja czekam .... a u nas popołudnie przechlapane młody wywalił się na rowerze ....jesteśmy w szpitalu ... ból głowy,wymioty,blady,ospaly ... rewelacja .... wstrzasnienie mózgu - jesteśmy na obserwacji .... masakra

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula ooo boziuuu , oby Was szybko wypuścili , chyba że chłopak zostanie na obserwacji 3 dni ...
Oby wszystko oki było !

anula ooo boziuuu , oby Was szybko wypuścili , chyba że chłopak zostanie na obserwacji 3 dni ...
Oby wszystko oki było !

No juz lepiej ....obudził się i głodny ...ale nie może niestety ...nie wiem kiedy wyjdziemy ... co się strachu najadlam to mała bania ....eh

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula zdrowka dla małego!
Bum nic nie zjadłam ;) komunia była w domu. Przyjechała rodzina która była na weselu u nas plus babcia która na komunie owszem przyjechała bez problemu ale na ślub cywilny od razu powiedziała że jej nie będzie bo on i tak nie ważny hehe ;) z rodziną to jednak najlepiej na zdjęciach ;) tak to spijanie sobie z dziubkow wyjdzie ktoś ledwo za drzwi i juz gadanie :D ja tez juz oczywiście w ciazy laski także nawet nie muszę testów robić :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
xbum: a kto wie, może dwiema lewymi też da radę szydełkować :D U mnie też zakamieniona kabina :/ Ja używam mieszanki octu z wodą (do kamienia na dole, przy drzwiach), a do szyb w kabinie Cilitu. Testowałam inne, ale Cilit u mnie najlepiej sie sprawdza. A po umyciu, żeby na dłużej utrzymać szyby bez kamienia polecam coś takiego jak w lidlu jest seria W5 do łazienki i kabin. Tylko, że trzeba regularnie po każdym myciu używać...co jest ciężkie do zrobienia :p

nessi: krzyżyki niby proste, ale ile trzeba mieć cierpliwości do tego :| Podziwiam :) Chociaż ciekawa jestem tego haftu i chyba niedługo spróbuję :D

kruczyca: pięknie :) Jakie pazurki śliczne miałaś!!! Wszystko przemyślanie :) A ta laska w czerwonek sukience to twoja siostra? Podobna do ciebie :)

anula: o kurde :/ To wam młody atrakcji dostarczył :/ Niech zbiera siły i wraca do zdrowia. Trzymajcie się! Wszystko będzie dobrze. Młody organizm szybko się powinien zregenerować.

Do góry