reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi no czasu to na pewno, ale piękne to [emoji4]
No ja też bym wanne chciała ale miejsca brak [emoji16]

A mnie znów muli w żołądku coś nie dobrze i tak ciepło mi jest a nic nie robię ...

reklama
My już wróciliśmy z imprezy ;)
Bum mowie Ci coś się szykuje :) przesyłam zdjęcia ;)
1463338822-1d1mld.jpeg
1463338871-1d1mld.jpeg
1463338898-1d1mld.jpeg
1463338914-1d1mld.jpeg
1463338942-1d1mld.jpeg
1463339002-1d1mld.jpeg

Kruczyca piękne zdjęcia ! [emoji7]
5 świetne ale to tak jak każde , uwielbiam jeeee [emoji6]
Taaaa u mnie sie szykuje okres , choć dziś temp spadła i nic cicho a śluz biały rozciagliwy [emoji53]

Kruczyca sama aż ciekawa jestem , nic no obejrzymy jaka jutro temp będzie [emoji6]
Jak na komunii było ?
Popilas , pojadlas ? [emoji12]

Testujcie kobity ja czekam .... a u nas popołudnie przechlapane młody wywalił się na rowerze ....jesteśmy w szpitalu ... ból głowy,wymioty,blady,ospaly ... rewelacja .... wstrzasnienie mózgu - jesteśmy na obserwacji .... masakra

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula ooo boziuuu , oby Was szybko wypuścili , chyba że chłopak zostanie na obserwacji 3 dni ...
Oby wszystko oki było !

anula ooo boziuuu , oby Was szybko wypuścili , chyba że chłopak zostanie na obserwacji 3 dni ...
Oby wszystko oki było !

No juz lepiej ....obudził się i głodny ...ale nie może niestety ...nie wiem kiedy wyjdziemy ... co się strachu najadlam to mała bania ....eh

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula zdrowka dla małego!
Bum nic nie zjadłam ;) komunia była w domu. Przyjechała rodzina która była na weselu u nas plus babcia która na komunie owszem przyjechała bez problemu ale na ślub cywilny od razu powiedziała że jej nie będzie bo on i tak nie ważny hehe ;) z rodziną to jednak najlepiej na zdjęciach ;) tak to spijanie sobie z dziubkow wyjdzie ktoś ledwo za drzwi i juz gadanie :D ja tez juz oczywiście w ciazy laski także nawet nie muszę testów robić :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
xbum: a kto wie, może dwiema lewymi też da radę szydełkować :D U mnie też zakamieniona kabina :/ Ja używam mieszanki octu z wodą (do kamienia na dole, przy drzwiach), a do szyb w kabinie Cilitu. Testowałam inne, ale Cilit u mnie najlepiej sie sprawdza. A po umyciu, żeby na dłużej utrzymać szyby bez kamienia polecam coś takiego jak w lidlu jest seria W5 do łazienki i kabin. Tylko, że trzeba regularnie po każdym myciu używać...co jest ciężkie do zrobienia :p

nessi: krzyżyki niby proste, ale ile trzeba mieć cierpliwości do tego :| Podziwiam :) Chociaż ciekawa jestem tego haftu i chyba niedługo spróbuję :D

kruczyca: pięknie :) Jakie pazurki śliczne miałaś!!! Wszystko przemyślanie :) A ta laska w czerwonek sukience to twoja siostra? Podobna do ciebie :)

anula: o kurde :/ To wam młody atrakcji dostarczył :/ Niech zbiera siły i wraca do zdrowia. Trzymajcie się! Wszystko będzie dobrze. Młody organizm szybko się powinien zregenerować.

Do góry