reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo ja mam mnóstwo ciuchów z vubu. A sukienki to mają genialne. Ja dziś na urodzinach siostrzenicy jestem to o obiedzie nie musiałam myśleć.

Lux dzięki mdlosciom przynajmniej wiesz ze z maluszkiem wszystko dobrze.

Kamila zdecydowanie za wcześnie ten test zrobiłaś. Ja też tak kiedyś miałam. Od 7 dni po owu robiłam.

reklama
Jugo ja mam mnóstwo ciuchów z vubu. A sukienki to mają genialne. Ja dziś na urodzinach siostrzenicy jestem to o obiedzie nie musiałam myśleć.

Lux dzięki mdlosciom przynajmniej wiesz ze z maluszkiem wszystko dobrze.

Kamila zdecydowanie za wcześnie ten test zrobiłaś. Ja też tak kiedyś miałam. Od 7 dni po owu robiłam.

I kiedy ci wyszedl pozytywny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila może być też tak ze i 16 dni po owulacji wyjdzie bladziutka kreska ,każdy organizm reaguje inaczej i stężenie hcg u jednych szybciej u drugich wolniej przenika do moczu tak jak i w różnym natężeniu.Dlatego w większości testy wychodzą np kilka dni po terminie @ ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Czesc kochane, jak mija weekend? mam nadzieje ze macie sie super. Ja za bardzo czasu nie mam, bo odowiedziny mam i caly czas zabiegana. No ale test zrobilam, i znowu nic. Negatywny i bez objawow na @... juz zgupialam. Moze mi sie cykl rozregulowal? sama nie wiem. We wtorek ide do lekarza, ciekawe co powie. Moze dostane cos na wywolanie @. Trzymajcie sie cieplutko :-*

Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom

tynka: przejrzałam ich ofertę i faktycznie mają ciekawe wzory. Ja nie szukam sukienki tylko materiałów :) Chciałabym sama coś uszyć :) Przyjemnej imprezki rodzinnej :)

anula: no nie mogę się napatrzeć na ten awatar. Hipnotyzujący bardzo :)

kamka: udanych odwiedzin :) A który masz dzień cyklu teraz?

W tygodniu będę w Rossmanie odebrać fotki więc jak @ nie będzie to kupie ten lepszy test ooo taki mam plan [emoji4]

Jugo a szyjesz sama co np ? [emoji6]

Kamka który masz dc?

Ja to mam test już ponad dwa lata jak byłam z małą w ciąży takie piękne krechy do dzisiaj aleja je po usg robiłam na pamiątke hihi [emoji23]

Kamila no jeszcze mi się nie udało:-/ ale chodziło mi o to że to zdecydowanie za wcześnie na testy. Najlepiej robić 12 dpo ewentualnie 10 dpo. Zrobionym tak wcześnie po prostu możliwe że się niepotrzebnie rozczarujesz.

Anulka faktycznie masz fajny awatar. Też poprzedni tez był extra:-)

Jugo ja bardzo lubię ciuchy z tej strony zamawiać. Szkoda że nie umiem szyć bo często sobie myślę jaka sukienka albo bluzka fajnie by wyglądała a nigdzie takiej nie ma.

Kurcze żałuję że przyjechałam na te urodziny...pięcioro malutkich dzieci. Czuję się osaczona i mam wrażenie że wszyscy na mnie patrzą. W dodatku jestem sama bo mąż za żadne skarby świata nie chciał przyjechać. On unika każdego spotkania na którym są dzieci.

Jutro będzie lepiej.

Anulaaaaa trzymam kciuki !!!!! :)

Bum pytałaś co u mnie ... wczoraj pojechaliśmy do mojej mamy i wróciliśmy przed chwilką. Młody miał balety na wesołym miasteczku:D Przebimbał swoją skarbonę .. hahaha:D
Wczoraj mnie brzuch na @ bolał - jeszcze mówię, do K ''cholercia @ chyba idzie a ja tamponów do mamy nie zabrałam''- Mama po menopauzie więc nie używa. Więc panika była uzasadniona, ale przeszło ... :D Może jutro kupię test i we wtorek zrobię :)

Anulaaaaa trzymam kciuki !!!!! :)

Bum pytałaś co u mnie ... wczoraj pojechaliśmy do mojej mamy i wróciliśmy przed chwilką. Młody miał balety na wesołym miasteczku:D Przebimbał swoją skarbonę .. hahaha:D
Wczoraj mnie brzuch na @ bolał - jeszcze mówię, do K ''cholercia @ chyba idzie a ja tamponów do mamy nie zabrałam''- Mama po menopauzie więc nie używa. Więc panika była uzasadniona, ale przeszło ... :D Może jutro kupię test i we wtorek zrobię :)
Udanego testowanie zycze!! mow jak tyljo bedziesz cos wiedziala;-)

reklama
Kamila no jeszcze mi się nie udało:-/ ale chodziło mi o to że to zdecydowanie za wcześnie na testy. Najlepiej robić 12 dpo ewentualnie 10 dpo. Zrobionym tak wcześnie po prostu możliwe że się niepotrzebnie rozczarujesz.

Anulka faktycznie masz fajny awatar. Też poprzedni tez był extra:-)

Jugo ja bardzo lubię ciuchy z tej strony zamawiać. Szkoda że nie umiem szyć bo często sobie myślę jaka sukienka albo bluzka fajnie by wyglądała a nigdzie takiej nie ma.

Kurcze żałuję że przyjechałam na te urodziny...pięcioro malutkich dzieci. Czuję się osaczona i mam wrażenie że wszyscy na mnie patrzą. W dodatku jestem sama bo mąż za żadne skarby świata nie chciał przyjechać. On unika każdego spotkania na którym są dzieci.

Jutro będzie lepiej.
Tynka, ja tez wszedzie widze male dzieci i kobiety w ciazy... ale bedzie dobrze [emoji12]

Do góry