reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Czesc dziewczyny[emoji4]

Anula, mocno zaciskam kciuki co by to teraz była najnudniejsza ciąża ever&&&&

Bum, Jugo jak to kiedyś jedna dziewczyna gdzies na forum mowila "dopóki nie ma @ jest nadzieja"[emoji4]

Ktuczyca, udanej komunii. Oby pogoda dopisala a Wam miło czas zlecial[emoji4]

Dobra, moja skleroza dalej działa bo już zapomnialam co jeszcze komu napisać. Mnie objawy się uspokoilo do piątku. Od piątku męczą mnie takie mdlosci ze szok. Leżę i zdycham. Jeszcze głupia zaparlam się wczoraj i oglądałam Eurowizje do 0:30. Tak mnie zdenerwował to głosowanie. Te głosy jury to czysta polityka A nie konkurs piosenki. Dobrze ze są jeszcze głosy widzów i wg nich Szpak był 3 a w rezultacie 8. Moim zdaniem dobry wynik ale mógł być nieco wyższy.

Wczoraj w szkole ciekawe rzeczy nam wykladali. Wiecie, że kobiety w w ponad 90% mereoropatki i przez to ze wiosną i jesienią są największe zmiany prądów czy frontów w tym okresie odnotowuje się najwięcej poronien? Coś w tym musi być bo jak się pogoda zepsuła to ja juz chodzę jakby mnie z krzyża zdjeli.

reklama
Hej, hej,

paraplu: a to chłop! Co colę wypija ciężarnej! Niech teraz zapas zrobi :D

xbum: to wcale nie musi oznaczać @ :D Tak jak pisze Tynka - może być zagnieżdżanie :D To masz ten sam dzień cyklu co ja, bo ja też dzisiaj 33 :)

tynka: prawie zaplułam monitor jak przeczytałam o twojej jajecznicy! My mieliśmy na spacer iść, ale jakoś się dziwnie chmurzy i wieje, więc nie wiem czy pójdziemy. Może po obiedzie. A ty co masz w planach na dzisiaj?

julia: korzystaj z wolnego i odsapnij trochę :)

kruczyca: przyjemnego dnia :) Niech pogoda dopisze na komunii i jedzenie po :) Oooo nie mogę sie doczekać fotek z wesela :) Szybko wracaj :D

anula: wiem coś o tym, bo ja też zwykle robię śniadania :) Chociaż mój to ostatnio się stara i chociaż herbaty mi donosi :D Ha! Wiedziałam, że test zrobisz :D To jest silniejsze od nas :D:D:D &&&&&&&&&&&&&& zaciskam, żeby było dobrze :)

lux: ale ten czas leci. Już ci 8 tydzień wskoczył! Mam nadzieję, że spadek formy chwilowy. Chociaż jak się ma świadomość, że to wszystko dla dziecka to jakoś łatwiej się żyje :)

karola: mnie też zbulwersowało to głosowanie. Stare pryki dają punkty w zależności od koperty, którą dostali. Widać, że się ludziom piosenka PL podobała, a to co nam przyznali to jakaś komedia :/ Wszystko to polityka i wiadomo co :/ Beznadzieja.

Jestem, jestem. Wstałam jakoś po 7. Trochę poczytałam, trochę serialu obejrzałam a teraz leżę i kwiczę po herbacie i ciachu :D

Karola tez ogladalam do konca eurowizje i smialismy sie z P, ze Niemcy tylko 11 pkt i ostatnie miesjce [emoji16]
Mdlosci się zaczynaja ?
To mnie tez jakoś w tym tygodniu siezaczely i nie puściły hoho [emoji16]

Jugo ale ja nie wierze , ze to zagnieżdżanie nie... @ powinna dzisiaj być wiec czekam, no 36. 6 mialam eh..
Stresuje sie no , bo bardzo bym chciała ale wiem ze lipa będzie ..
Ale tak jak karola napisala poki nie ma jest nadzieja [emoji6]
Tak mamy tak samo 33dc [emoji4]

Jugo mam nadzieję ze u ciebie sie na @ nie zapowiada ? [emoji6]

Hej, hej,

paraplu: a to chłop! Co colę wypija ciężarnej! Niech teraz zapas zrobi :D

xbum: to wcale nie musi oznaczać @ :D Tak jak pisze Tynka - może być zagnieżdżanie :D To masz ten sam dzień cyklu co ja, bo ja też dzisiaj 33 :)

tynka: prawie zaplułam monitor jak przeczytałam o twojej jajecznicy! My mieliśmy na spacer iść, ale jakoś się dziwnie chmurzy i wieje, więc nie wiem czy pójdziemy. Może po obiedzie. A ty co masz w planach na dzisiaj?

julia: korzystaj z wolnego i odsapnij trochę :)

kruczyca: przyjemnego dnia :) Niech pogoda dopisze na komunii i jedzenie po :) Oooo nie mogę sie doczekać fotek z wesela :) Szybko wracaj :D

anula: wiem coś o tym, bo ja też zwykle robię śniadania :) Chociaż mój to ostatnio się stara i chociaż herbaty mi donosi :D Ha! Wiedziałam, że test zrobisz :D To jest silniejsze od nas :D:D:D &&&&&&&&&&&&&& zaciskam, żeby było dobrze :)

lux: ale ten czas leci. Już ci 8 tydzień wskoczył! Mam nadzieję, że spadek formy chwilowy. Chociaż jak się ma świadomość, że to wszystko dla dziecka to jakoś łatwiej się żyje :)

karola: mnie też zbulwersowało to głosowanie. Stare pryki dają punkty w zależności od koperty, którą dostali. Widać, że się ludziom piosenka PL podobała, a to co nam przyznali to jakaś komedia :/ Wszystko to polityka i wiadomo co :/ Beznadzieja.

Jestem, jestem. Wstałam jakoś po 7. Trochę poczytałam, trochę serialu obejrzałam a teraz leżę i kwiczę po herbacie i ciachu :D
ja jak bym mogla to bym przespala dzis caly dzien, a ne moge, bo wyjezdzamy

xbum: tak na prawdę nie mamy kontroli nad tym co będzie na tym etapie. Albo będzie ciąża albo nie..niby proste a ile wątpliwości potrafi zasiać :D Temperatura nadal wysoka, bo 37,2. Nie czuję się tak jak przed @.

lux: śpij luxi, ciężarnej wiele się wybacza :D:D:D

Jugo no mi się utrzymywała na 37. 1 i taki gwałtowny spadek..
No tak albo ciąża albo nie aale wiadomo człowiek się trochę nakreci wredota przyjdzie i humor zdupczony [emoji41]
Nooo Jugo mocne kciuki bys z anula spotkała sie na styczniowkach ! [emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji8]

Jugo no ale też masz się lepiej bo masz te cykle regularne i nie wyczekujesz nie wiaadomo ile i mozesz zrobić betke już jutro [emoji4]
A mi bez ciąży @ się może przesunąć bardzo sporo [emoji17]
U ciebie to podejrzane bo @ jak w zegarku była [emoji13]

Xbum jesli to dopiero 9 dzien to napewno @ teraz niedostaniesz musisz liczyc od owu a nie jak mialas w poprzednim cyklu...ja niestety zawsze tez mialam obsuniecia w terminie...
Mozesz mi bardziej rozwinac ten temat z twoim l4? Na pw?;)

Anula piekne kreski ! Mocno zaciskam kciukasy&&&&&&&
Podzielisz sie Aniolem strozem?[emoji6]

Tynka ja tak bardzo Tobie kibicuje i wierze ze leki M pomoga i Wam sie uda&&&&
Kochana ja wogole ciazowo sie nie czulam i nie czuje, no moze trochw piersi sa tkliwe i sutki i to wszystko narazie. Jutro zaczynam 5 tydz jak dobrze mowie

Jugo slonce zaciskam mocno mocno &&&&& za jutro

Ale bedzie jutro kibicowanie Jugo i Anuli[emoji4][emoji38][emoji38][emoji38]

reklama
Julia hmmm no ale spadła temp a mi zawsze spada w dzień @.
Buuu porypane to..
Tak już pisze.

Do góry