reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja tak na szybciutko bo wlasnie do pracy podjechalam...tak dzisiaj tez pracuje :/

Ten wczorajszy sok pomaranczowy zaczal chyba zla passe mdlosci. Zreszta na sama mysl o soku mi sie niedobrze robi a ja zawsze kochalam pomaranczowy! Dzisiaj na spacerze z psami bylam strasznie gloda a jak przyszlo do sniadania to zjadlam ledwo jedna kanapke. I od tamtej pory mnie mdli :(
No nic uciekan do pracy. Nadrobie Was jak skoncze.
Milej niedzieli :*

reklama
Julia 9 dzień od pozytywnego testu ..
W ogóle to mam juz 33dc , w tamtym miesiącu miałam 34 dniowy cykl , wiec sobie tak @ ustaliłam , że jutro powinna być no ale u mnie to nie regularnie wiec nic nie wiadomo, jakoś tam specjalnie ból brzucha na @ na brak , ale mnie to potrafi na raz zaskoczyć [emoji16]

Co do L4 to raczej tak , ja w ciazy raz wzielam od internisty i sie pokrylo to z wcześniejszym [emoji6]

Tynka ooo too musi byc pyszna !
Chyba zaraz obudze P i niech robi jajca [emoji13]
No obejrzymy czy dziś zawita, przeważnie w ten sam dzień u mnie przychodzi od obniżenia temp [emoji6]

Hej ;) ja tez dzis 9 dzien od pozytywnego po owu chyba 8. Robilam test rano

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

xbum: niby tak, ale wiem też, że przesunięcia sie zdarzają nawet do 7 dni, więc różnie może być :)

julia: a co do zwolnienia i przejścia ze zwykłego l4 na ciążowe to jak się dostarczy zaświadczenie o ciąży to to powinno wstecz działać i wtedy powinni wyrównać kasę z 80% na 100%.

paraplu: może zabieraj ze sobą jakieś przekąski, żeby nie dopuścić do uczucia głodu. udanego dnia :)

Dziewczyny, 8-9 dni po owulacji to jeszcze implantacji mogło nie być. Źródła podają, że to może trwać nawet 12 dni, a hcg wydziela się dopiero po. Tak więc głowa do góry i dopóki nie ma @ to jest szansa :)

Jugo wlasnie o to mi chodzilo dziekuje;) czyli jest to mozliwe ekstra!!!

Xbum spadek temp moze tez oznaczac implantacje, wiec prosze nie tracic nadziei;)

reklama
Dziewczyny, zamawiałyście kiedyś materiał (np. na sukienkę) przez net? Zastanawiam się, który sklep jest godny zaufania.

Do góry