reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux wszystkie siły zabiera maleństwo , matka ma odpoczywać i tyle oooo i jeszcze jeść ma [emoji6]
Jak sie czujesz po tych czopkach?

no biore je jak juz mam atak mdlosci czyli wieczorem, bo wtedy sa najgorsze i dzieki temu moge spac, bo w przeciwnym razie mnie dusi i na wymioty sie zbiera na calego, im wyzej jestem w ciazy tym gorzej sie czuje, dzis mam dzien niemocy, czuje jak dziecko zabiera cale sily hihi, ale to dobrze :)

reklama
Anula piękny test:-* gratulacje. Trzymam kciuki za piękna betę. Wiem że ciężko w Twoim przypadku o optymizm, bo dla ciebie test to tylko początek ale kurcze no, musi w końcu być dobrze. Za dużo już przeszlas.

Rany jak ja bym chciała pozytywny test zobaczyć we wtorek...

Anula piękny test:-* gratulacje. Trzymam kciuki za piękna betę. Wiem że ciężko w Twoim przypadku o optymizm, bo dla ciebie test to tylko początek ale kurcze no, musi w końcu być dobrze. Za dużo już przeszlas.

trzymam kciuki za Ciebie!!! mocno!

wiesz ze wszystko się może zdarzyć :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula kurcze dawaj na bete!!! :)

Tynka w koncu sie uda!!! 3mam kciuki!

A ja namietnie macam swoje piersi :D nie urosly ale w dotyku zrobily sie takie pelne w srodku :) zachwycam sie :D

Luxi, Anulka ja też tak sobie myślę że przecież jest mi tylko jeden plemnik potrzebny...może do 12 razy sztuka i to jest ten mój cykl. Niedługo się okaże :-) czuje się nijakow sumie. Ani okresowych objawów ani ciążowych nie mam...nie chce się rozczarować więc się nie nastawiam na nic.

Paraplu no w ciąży piersi podobno się robią super:-) ja mam swoje duże to może i tak różnicy nie odczuje kiedyś.

Anulka myślę że beta na pewno ponad 100 będzie:-) ale nam się pięknie stycznia 2017 zacznie! Fiu fiu wysyp istny:-)

Lux ale to chociaż spać umiesz to super [emoji13]

Tynka zobaczysz jeszcze troszkę i będą piękne krechy [emoji8]

Paraplu oooo twojemu też zapewne podobają [emoji4]

Luxi, Anulka ja też tak sobie myślę że przecież jest mi tylko jeden plemnik potrzebny...może do 12 razy sztuka i to jest ten mój cykl. Niedługo się okaże :-) czuje się nijakow sumie. Ani okresowych objawów ani ciążowych nie mam...nie chce się rozczarować więc się nie nastawiam na nic.

Paraplu no w ciąży piersi podobno się robią super:-) ja mam swoje duże to może i tak różnicy nie odczuje kiedyś.

Anulka myślę że beta na pewno ponad 100 będzie:-) ale nam się pięknie stycznia 2017 zacznie! Fiu fiu wysyp istny:-)

Ja piersi mam male i na dodatek z przewaga tlanki gruczolowej w stosunku do tluszczowej. Wygladaja ladnie ale w dotyku ma sie wrazenie jakby byly w polowie puste. A teraz sa takie pelne i geste w srodku. Nooo miodzio :D

Tynka ja w cyklu gdzie zaszlam nie czulam sie na okres ani na ciaze, i wiedzialam, ze cos sie swieci, ale balam se robic nadzieje

Paraplu one zaczna Ci rosnac w moment i zaczna bolec, ja moich dotknac nie moge

Bum no to zalezy, bo mam nocki gdzie sie budze i rano wstaje nieprzytomna

reklama
Jugo śpiochu wstawaj ! [emoji4]

Nessi jaak tam u Ciebie ?

Oleczka jak się czujesz , dawno nie pisalas ....

Ruda hop, hop @ przyszła nie przyszła , dwie kreseczki są ?

Leniwa niedziela w łóżku taką lubieee [emoji4]

Do góry