reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux wszystkie siły zabiera maleństwo , matka ma odpoczywać i tyle oooo i jeszcze jeść ma [emoji6]
Jak sie czujesz po tych czopkach?

no biore je jak juz mam atak mdlosci czyli wieczorem, bo wtedy sa najgorsze i dzieki temu moge spac, bo w przeciwnym razie mnie dusi i na wymioty sie zbiera na calego, im wyzej jestem w ciazy tym gorzej sie czuje, dzis mam dzien niemocy, czuje jak dziecko zabiera cale sily hihi, ale to dobrze :)

reklama
Anula piękny test:-* gratulacje. Trzymam kciuki za piękna betę. Wiem że ciężko w Twoim przypadku o optymizm, bo dla ciebie test to tylko początek ale kurcze no, musi w końcu być dobrze. Za dużo już przeszlas.

Rany jak ja bym chciała pozytywny test zobaczyć we wtorek...

Anula piękny test:-* gratulacje. Trzymam kciuki za piękna betę. Wiem że ciężko w Twoim przypadku o optymizm, bo dla ciebie test to tylko początek ale kurcze no, musi w końcu być dobrze. Za dużo już przeszlas.

trzymam kciuki za Ciebie!!! mocno!

wiesz ze wszystko się może zdarzyć :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula kurcze dawaj na bete!!! :)

Tynka w koncu sie uda!!! 3mam kciuki!

A ja namietnie macam swoje piersi :D nie urosly ale w dotyku zrobily sie takie pelne w srodku :) zachwycam sie :D

Luxi, Anulka ja też tak sobie myślę że przecież jest mi tylko jeden plemnik potrzebny...może do 12 razy sztuka i to jest ten mój cykl. Niedługo się okaże :-) czuje się nijakow sumie. Ani okresowych objawów ani ciążowych nie mam...nie chce się rozczarować więc się nie nastawiam na nic.

Paraplu no w ciąży piersi podobno się robią super:-) ja mam swoje duże to może i tak różnicy nie odczuje kiedyś.

Anulka myślę że beta na pewno ponad 100 będzie:-) ale nam się pięknie stycznia 2017 zacznie! Fiu fiu wysyp istny:-)

Lux ale to chociaż spać umiesz to super [emoji13]

Tynka zobaczysz jeszcze troszkę i będą piękne krechy [emoji8]

Paraplu oooo twojemu też zapewne podobają [emoji4]

Luxi, Anulka ja też tak sobie myślę że przecież jest mi tylko jeden plemnik potrzebny...może do 12 razy sztuka i to jest ten mój cykl. Niedługo się okaże :-) czuje się nijakow sumie. Ani okresowych objawów ani ciążowych nie mam...nie chce się rozczarować więc się nie nastawiam na nic.

Paraplu no w ciąży piersi podobno się robią super:-) ja mam swoje duże to może i tak różnicy nie odczuje kiedyś.

Anulka myślę że beta na pewno ponad 100 będzie:-) ale nam się pięknie stycznia 2017 zacznie! Fiu fiu wysyp istny:-)

Ja piersi mam male i na dodatek z przewaga tlanki gruczolowej w stosunku do tluszczowej. Wygladaja ladnie ale w dotyku ma sie wrazenie jakby byly w polowie puste. A teraz sa takie pelne i geste w srodku. Nooo miodzio :D

Tynka ja w cyklu gdzie zaszlam nie czulam sie na okres ani na ciaze, i wiedzialam, ze cos sie swieci, ale balam se robic nadzieje

Paraplu one zaczna Ci rosnac w moment i zaczna bolec, ja moich dotknac nie moge

Bum no to zalezy, bo mam nocki gdzie sie budze i rano wstaje nieprzytomna

reklama
Jugo śpiochu wstawaj ! [emoji4]

Nessi jaak tam u Ciebie ?

Oleczka jak się czujesz , dawno nie pisalas ....

Ruda hop, hop @ przyszła nie przyszła , dwie kreseczki są ?

Leniwa niedziela w łóżku taką lubieee [emoji4]

Do góry