reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)
Jakie macie plany na dziś dziewczynki?

Ja zaraz wstaje na kawkę i chyba jajeczniczke zrobie:-) wczoraj obejrzałam występ szpaka i poszłam spać.

Bum może to nie na okres tylko zagnieżdżenie :-) w końcu pozytywny test był dopiero 9 dni temu więc wszystko by się zgadzało. Zobaczysz że jutro tempka odbije:-)

reklama
Tynka haha no cos ty na bank @ przyjdzie , juz nic mnie nie kluje jedynie głowa jak na razie tylko boli ...
Muszę czekać [emoji4]

Plany na dziś żadnych , może jak pogoda dopisze to spacerek po obiadku [emoji6]

Po proszę kawę i jajecznice [emoji12]

Witam!

Dzis w koncu jeden dzien wolnego... wczoraj w pracy musialam sie troche nachodzic wiec troche ciaglo mnie podwozie:/

Xbum to dzis ktory jest dpo?
Zaciskam &&&&&&&

Jugo mam sie do niej umowic w przyszlym tygodniu na wizyte, w pracy przelozonej powiedzialam, jeszcze 5 dni pojde do pracy i urlop bede miala do konca miesiaca;)
A pozniej w zaleznosci czy bedzie dobrze to na l4 ciazowe!

Tynka moge cie odwiedzic i zjesc z Wami jajecznice?

Milego dnia;)

P.s mam pytanie czy wiecie cos na temat l4 zwyklego , ze bedac w ciazy wezme zwykle l4 to pozniej jak wezme l4 ciazowe bede miala wyrownane?
Kurde cos mi sie kiedys obilo...ale niewiem czy to prawda

Bum, Julia wpadajcie zapraszam:-) jajecznice robię genialną nie chwaląc się :-) z cebulką, kiełbaską i szczypiorkiem . Mniam mniam

Julia ja się na tych sprawach kompletnie nie znam więc jeśli chodzi o l4 to nie pomogę :-/

Bum nigdy nie mów nigdy! Ale w sumie ja też jestem przekonana że u mnie okres przyjdzie.

Wstawać pozostałe dziewczynki! Koniec spania:-)

Ale u mnie ładnie slonko świeci

Julia 9 dzień od pozytywnego testu ..
W ogóle to mam juz 33dc , w tamtym miesiącu miałam 34 dniowy cykl , wiec sobie tak @ ustaliłam , że jutro powinna być no ale u mnie to nie regularnie wiec nic nie wiadomo, jakoś tam specjalnie ból brzucha na @ na brak , ale mnie to potrafi na raz zaskoczyć [emoji16]

Co do L4 to raczej tak , ja w ciazy raz wzielam od internisty i sie pokrylo to z wcześniejszym [emoji6]

Tynka ooo too musi byc pyszna !
Chyba zaraz obudze P i niech robi jajca [emoji13]
No obejrzymy czy dziś zawita, przeważnie w ten sam dzień u mnie przychodzi od obniżenia temp [emoji6]

Hej dziewczyny :) ja się powoli zbieram na komunie. A tak mi się nie chce ze szok ;) Tynka chyba ukradne pomysł na śniadanie :)
Bum takie testowanie się nie liczy :D było jeszcze z 5litrow wody przed wypić[emoji14];)
jak wrocimy to wrzucę Wam kilka zdjęć z wesela. Jak coś są już u mnie na fb. Do później kochane :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca jajecznice jemy średnio 3-4 razy w tygodniu:-) nasze ulubione śniadanko
Udanej imprezy ci zycze:-) może nie będzie tak źle. Ja lubię takie imprezy bo dobre jedzenie jest.

Bum dobrze ze niedługo masz wizytę u tego endokrynologa. Jesteś za młoda żeby mieć takie nieregularne miesiączki. Mnie tam okres nigdy nie zaskakuje bo tak mnie zaczyna krocza boleć że z niczym tego nie pomyle.

Witaj Anulka może później się rozpogodzi:-)

Tynka no zobaczymy póki co telefon przewiduje deszcz i burze .... ja to lubię weekend a zwłaszcza niedziele bo wszyscy razem jemy śniadanie ... bo tak to każdy osobno ...tylko oczywiście kto je robi ? ja [emoji48]grę

Kruczyca a ja już wczoraj widziałam foty na fb :) i fajnie bo wszyscy tacy weseli na nich ....

Bum mnie głowa wieczorem dawała czadu....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Tynka no jeszcze 10dni !
Ja tam się już stresuje [emoji16]

Kruczyca ta 10litrów, noco ty zero było [emoji6]
Miłej komuni [emoji4]

Anulka [emoji8] jaku ciebie sytuacja ?

Do góry