reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum: u ciebie jest dzika i nieprzewidywalna owulacja, wiec wszystko możliwe :D Ale jeśli faktycznie liczyć, że masz 8-9 dni po pozytywnym teście owu to zdecydowanie za wcześnie nawet na betę a co dopiero na sikańca. U mnie szansa też jest :) Zobaczymy co przyniesie niedziela...:D

reklama
Jugo oby no oby , chociaż tobie się udało a ja poczekam [emoji4]

Łącze się z wami P przełączyl na eurowizje [emoji16]

A ja grzeje kolacje , smaka wam zrobie jak lubicie bigos [emoji13]
1463257946987.jpg

Załączniki

• 1463257946987.jpg
    1463257946987.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 112
xbum: lubię bigos, ale ja to co najwyżej w kieszeń mogę wziąć na zapas, bo w żołądku nie mam miejsca :|

Hejo.

Padlam o 18 i wstalam godzine temu [emoji33]

Moj na slowo "eurowizja" tylko grymasa walnal wiec leca "Przyjaciele".

A Szpak ma cudne wlosy az zazdrosc sciska :D
Tez lubie takich wiekszych facetow, zebym czula sie malutka i delikatna :D a mam chudzine [emoji23] :D za to wspanialy czlowiek! I uwielbiam go w kilkudniowym zaroscie.

Powiem Wam, ze mnie zemdlilo :D szkoda tylko, ze po soku pomaranczowym bo go zawsze litrami pije.

Ooo boże dopieroo teraz patrze, która juz jest godzina a nam się na jedzenie wzięło ! [emoji46]
Ale co tam , o dziwo zakwasow nie mam ...

Paraplu też mam chudzine a je za stu [emoji23]

Ja go chyba dziś padne jak małe dziecko ..

Ooo boże dopieroo teraz patrze, która juz jest godzina a nam się na jedzenie wzięło ! [emoji46]
Ale co tam , o dziwo zakwasow nie mam ...

Paraplu też mam chudzine a je za stu [emoji23]

Ja go chyba dziś padne jak małe dziecko ..

Zawsze mnie zastanawialo gdzie mu idzie to cale jedzenie :) bo na pewno nie w uda jak mi :D

Paraplu ja uwielbiam kukurydze a z mała w ciąży nie jadlam bo w kibelku ladowalam , wiec chyba sok pojdzie na bok [emoji16]
Mają te nasze chłopy szybkie trawienie [emoji12]

Paraplu ja uwielbiam kukurydze a z mała w ciąży nie jadlam bo w kibelku ladowalam , wiec chyba sok pojdzie na bok [emoji16]
Mają te nasze chłopy szybkie trawienie [emoji12]

A jak na zlosc chlop mi wypil obie male puszeczki coli jak spalam. A kupilam je specjalnie jakby mnie mdlilo.

reklama
Do góry