reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)
Jakie macie plany na dziś dziewczynki?

Ja zaraz wstaje na kawkę i chyba jajeczniczke zrobie:-) wczoraj obejrzałam występ szpaka i poszłam spać.

Bum może to nie na okres tylko zagnieżdżenie :-) w końcu pozytywny test był dopiero 9 dni temu więc wszystko by się zgadzało. Zobaczysz że jutro tempka odbije:-)

reklama
Tynka haha no cos ty na bank @ przyjdzie , juz nic mnie nie kluje jedynie głowa jak na razie tylko boli ...
Muszę czekać [emoji4]

Plany na dziś żadnych , może jak pogoda dopisze to spacerek po obiadku [emoji6]

Po proszę kawę i jajecznice [emoji12]

Witam!

Dzis w koncu jeden dzien wolnego... wczoraj w pracy musialam sie troche nachodzic wiec troche ciaglo mnie podwozie:/

Xbum to dzis ktory jest dpo?
Zaciskam &&&&&&&

Jugo mam sie do niej umowic w przyszlym tygodniu na wizyte, w pracy przelozonej powiedzialam, jeszcze 5 dni pojde do pracy i urlop bede miala do konca miesiaca;)
A pozniej w zaleznosci czy bedzie dobrze to na l4 ciazowe!

Tynka moge cie odwiedzic i zjesc z Wami jajecznice?

Milego dnia;)

P.s mam pytanie czy wiecie cos na temat l4 zwyklego , ze bedac w ciazy wezme zwykle l4 to pozniej jak wezme l4 ciazowe bede miala wyrownane?
Kurde cos mi sie kiedys obilo...ale niewiem czy to prawda

Bum, Julia wpadajcie zapraszam:-) jajecznice robię genialną nie chwaląc się :-) z cebulką, kiełbaską i szczypiorkiem . Mniam mniam

Julia ja się na tych sprawach kompletnie nie znam więc jeśli chodzi o l4 to nie pomogę :-/

Bum nigdy nie mów nigdy! Ale w sumie ja też jestem przekonana że u mnie okres przyjdzie.

Wstawać pozostałe dziewczynki! Koniec spania:-)

Ale u mnie ładnie slonko świeci

Julia 9 dzień od pozytywnego testu ..
W ogóle to mam juz 33dc , w tamtym miesiącu miałam 34 dniowy cykl , wiec sobie tak @ ustaliłam , że jutro powinna być no ale u mnie to nie regularnie wiec nic nie wiadomo, jakoś tam specjalnie ból brzucha na @ na brak , ale mnie to potrafi na raz zaskoczyć [emoji16]

Co do L4 to raczej tak , ja w ciazy raz wzielam od internisty i sie pokrylo to z wcześniejszym [emoji6]

Tynka ooo too musi byc pyszna !
Chyba zaraz obudze P i niech robi jajca [emoji13]
No obejrzymy czy dziś zawita, przeważnie w ten sam dzień u mnie przychodzi od obniżenia temp [emoji6]

Hej dziewczyny :) ja się powoli zbieram na komunie. A tak mi się nie chce ze szok ;) Tynka chyba ukradne pomysł na śniadanie :)
Bum takie testowanie się nie liczy :D było jeszcze z 5litrow wody przed wypić[emoji14];)
jak wrocimy to wrzucę Wam kilka zdjęć z wesela. Jak coś są już u mnie na fb. Do później kochane :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca jajecznice jemy średnio 3-4 razy w tygodniu:-) nasze ulubione śniadanko
Udanej imprezy ci zycze:-) może nie będzie tak źle. Ja lubię takie imprezy bo dobre jedzenie jest.

Bum dobrze ze niedługo masz wizytę u tego endokrynologa. Jesteś za młoda żeby mieć takie nieregularne miesiączki. Mnie tam okres nigdy nie zaskakuje bo tak mnie zaczyna krocza boleć że z niczym tego nie pomyle.

Witaj Anulka może później się rozpogodzi:-)

Tynka no zobaczymy póki co telefon przewiduje deszcz i burze .... ja to lubię weekend a zwłaszcza niedziele bo wszyscy razem jemy śniadanie ... bo tak to każdy osobno ...tylko oczywiście kto je robi ? ja [emoji48]grę

Kruczyca a ja już wczoraj widziałam foty na fb :) i fajnie bo wszyscy tacy weseli na nich ....

Bum mnie głowa wieczorem dawała czadu....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Tynka no jeszcze 10dni !
Ja tam się już stresuje [emoji16]

Kruczyca ta 10litrów, noco ty zero było [emoji6]
Miłej komuni [emoji4]

Anulka [emoji8] jaku ciebie sytuacja ?

Do góry