reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wrocilismy do domu, mała uspalam , ogarnęłam i jestem wolnaaa [emoji4]

Winko trzeba otworzyć [emoji16][emoji12]

Tesc mily bo mnie bardzo lubi i on to taki spokojny [emoji6]
Ostatnio mu powiedziałam , ze pyszne winko to dostalam jeszcze raz i to jedną butelke wyłącznie dla mnie i jedną dla P no czyli tak wychodzi , ze dwie dla mnie [emoji23]

A ja tam szpaka nie lubie [emoji16]

reklama
W ogóle cały dzień mnie leb nawala , nie dobrze mi i kuzde zaczęło mnie kluc podbrzusze buuuu , nie lubie !

tynka: ciasteczko :D Dobrze, że znalazłam takiego jakiego chciałaś :D A że macho to nie tacy macho to słodkie jest :)

anula: łysi też mogą być :D

xbum: wina wina wina wina dajcie! :D

Bum mój teść też fajny jest:-) w ogóle na oboje nie mogę narzekać. Nawet tesciowa jest fajna babka. Ja takie winko swojskiej roboty też uwielbiam.
A mnie jakoś tak żołądek boli:-/

Anulka no co:-) ja tam lubię o facetach pogadać.

Jugo haha jak chcesz to dam [emoji6]

Tynka u mnie tesciowa roznie ale mam do niej pewien dystans jest bardzo nachalna w stosunku do małej i wszystkiego ..
A tesc oki [emoji4]

Wieciw co ja to sie teraz zaczelam nakrecac bo kuzde taak mnie kluje w jednym miejscu te podbrzusze ze coś na rzeczy , ale kurcze nawet sie na prosto polozyc nie umie , bo tak mnie klucie w dol ciągnie ...
Nosz wariatka ze mnie ...
Za pewne jutro @będzie

Ja tam lubię brodę :-)nie jakaś wielka .... mój brat ma 25 lat i warzy 57kg nie wiem jak on sobie zonę znajdzie , ja wole jak faceta jest trochę więcej mój 90kg :-) a Szpak włosy ma super
Teściow mam fajnych nie narzekam i jak jadę z nimi na wieś do ich domku letniskowego to tez maja zawsze jakies winko własnej roboty :-) dobre na małe endo hehe
Nie oglądam eurowizji teraz ale siedzę z m i oglądamy serial zjadłam rybkę tez dobra na endo jutro ostatni dzień wolnego ale zleciało
Bum- kurde to wyglada na objawy ciążowe trzymam &&&&
Miłej nocki :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tynka: może coś zjadłaś? albo z przemęczenia?

xbum: no no ciekawe te twoje objawy :D Mam nadzieje, że @ nie przyjdzie &&&&&&&&&&&&&&.

nati: to już wiem jak odżywiasz swoje endo :D Rybki i wino :) Dobrej nocki!

Nati no ciąża watpie bo test robiłam i krecha...

Czemu to wszystko jest pod znakiem zapytania i domyslania się [emoji52]

xbum: sikańce są zdradliwe! Przed terminem często wychodzą negatywne. Nie ma co się sugerować na dłuższą metę. A każdy dzień zwłoki do @ to szansa! :)

reklama
No ale to i taak chyba nie mozliwe bo to dopiero 8-9 dzień od pozytywnego testu owu ..
Nie wiem obejrzymy quwa nie chce sie nakrecac to chyba jest najgorsze ...
Ale serio dziś dzień fatalny z samopoczuciem ...
Jugo w ogóle u ciebie też jeszcze szansa jest bo @ nie ma a dziś 32dc [emoji4]

Do góry