reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie infekcji.

Biorę lacibios femina doustnie ale koniecznie dziś się z moim ginekologiem skontaktuje. Cytologie zrobiłam początek lutego i miałam pierwsza grupę. Posiew też dobry. Nie wiem skąd mi się to wzięło i wcale nie związane z seksem :-/

Miciurka u nas narazie stoimy w miejscu. Mąż zaczął kuracje profertilem. Modlę się o poprawę. Miały być kontrolne badania za cztery miesiące ale on jest w gorącej wodzie kąpany i chce za dwa powtórzyć i jak bedzie lepiej to inseminacja nas czeka. Zobaczymy jak się to wszystko ułoży.

Lusia super wyniki bardzo się cieszę! Pisz tu do nas

Julia trzymam kciuki za piękny wynik:-)

Ostatnia edycja:
1463219881146.jpg
oto doladne wyniki moja ginka ma pogadac endo we wtorek mam podjechac do szpitala

Załączniki

• 1463219881146.jpg
    1463219881146.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 174
Hejka:-)
Julka- super beta gratuluje :-)
Ja dziś jeszcze wybrałam się na dodatkowy monitoring i moje endo to 8,2mm w 11dc jestem w szoku bo w tamten cykl było w 13dc 2mm , pęcherzyk na dziś ma 22,7 a ow ma być jutro / pojutrze a u mnie już takie jajo :-0
Ta pogoda dziś jest okropna :-(
Zrobiłam test ow 11dc a tu już ow się zbliża , jak dostanę @ w tym cyklu to w 24dc masakra ja się kiedyś wykrwawie na smierć przy tak częstych miesiaczkach
1463226482-2c1tw3.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,

luska: wracaj do zdrowia! :)

nati: owu już się czai :D Owocnego przytulania!

julia: cudowny wynik! Niech kropek tak dalej pięknie rośnie :)

U nas rano latanie po sklepach. Chciałam sukienkę kupić, jakąś taką co mogłabym założyć na wieczorne wyjście czy na imprezę do klubu. Niestety nic mi nie wpadło w oko. A jak coś było to albo za duże albo za małe :D Jeszcze mnie czeka kupno butów na lato, ale to już po weekendzie.

U mnie dzisiaj 32 dc. Moja @ pojechała na jakieś wakacje chyba...Na razie nic nie wskazuje na to, że miałaby przyjść. Zawsze dzień przed miałam okropny ból zwiastujący małpę, a teraz cisza. Czasem coś mnie z lewej albo z prawej strony zakłuje, ale poza tym nic :/ Jak ma przychodzić niech przychodzi. Jak przez niedzielę nie będzie to będę musiała iść na betę...

reklama
Do góry