reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie infekcji.

Biorę lacibios femina doustnie ale koniecznie dziś się z moim ginekologiem skontaktuje. Cytologie zrobiłam początek lutego i miałam pierwsza grupę. Posiew też dobry. Nie wiem skąd mi się to wzięło i wcale nie związane z seksem :-/

Miciurka u nas narazie stoimy w miejscu. Mąż zaczął kuracje profertilem. Modlę się o poprawę. Miały być kontrolne badania za cztery miesiące ale on jest w gorącej wodzie kąpany i chce za dwa powtórzyć i jak bedzie lepiej to inseminacja nas czeka. Zobaczymy jak się to wszystko ułoży.

Lusia super wyniki bardzo się cieszę! Pisz tu do nas

Julia trzymam kciuki za piękny wynik:-)

Ostatnia edycja:
1463219881146.jpg
oto doladne wyniki moja ginka ma pogadac endo we wtorek mam podjechac do szpitala

Załączniki

• 1463219881146.jpg
    1463219881146.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 179
Hejka:-)
Julka- super beta gratuluje :-)
Ja dziś jeszcze wybrałam się na dodatkowy monitoring i moje endo to 8,2mm w 11dc jestem w szoku bo w tamten cykl było w 13dc 2mm , pęcherzyk na dziś ma 22,7 a ow ma być jutro / pojutrze a u mnie już takie jajo :-0
Ta pogoda dziś jest okropna :-(
Zrobiłam test ow 11dc a tu już ow się zbliża , jak dostanę @ w tym cyklu to w 24dc masakra ja się kiedyś wykrwawie na smierć przy tak częstych miesiaczkach
1463226482-2c1tw3.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,

luska: wracaj do zdrowia! :)

nati: owu już się czai :D Owocnego przytulania!

julia: cudowny wynik! Niech kropek tak dalej pięknie rośnie :)

U nas rano latanie po sklepach. Chciałam sukienkę kupić, jakąś taką co mogłabym założyć na wieczorne wyjście czy na imprezę do klubu. Niestety nic mi nie wpadło w oko. A jak coś było to albo za duże albo za małe :D Jeszcze mnie czeka kupno butów na lato, ale to już po weekendzie.

U mnie dzisiaj 32 dc. Moja @ pojechała na jakieś wakacje chyba...Na razie nic nie wskazuje na to, że miałaby przyjść. Zawsze dzień przed miałam okropny ból zwiastujący małpę, a teraz cisza. Czasem coś mnie z lewej albo z prawej strony zakłuje, ale poza tym nic :/ Jak ma przychodzić niech przychodzi. Jak przez niedzielę nie będzie to będę musiała iść na betę...

reklama
Do góry