reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula: ale ty masz piękne te awatary! :) Ja leżę, przed telewizorem...ale nic tam ciekawego nie ma, więc buszuję po necie :) A ty co tam porabiasz?

xbum: jak tam? Wyszliście od teściowej? Winko mówisz? Jaki ten teść miły! Wie jak poprawić samopoczucie :D

reklama
anula: ale ty masz piękne te awatary! :) Ja leżę, przed telewizorem...ale nic tam ciekawego nie ma, więc buszuję po necie :) A ty co tam porabiasz?

xbum: jak tam? Wyszliście od teściowej? Winko mówisz? Jaki ten teść miły! Wie jak poprawić samopoczucie :D
Upolowałam :) ...no ja też leżę pod kocykiem ,najadlam się jak prosię bo m Wrobilam coby mi budyń czekoladowy zrobił :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hejo:-)

Anula witaj w klubie też się najadłam:-)

Bum uważaj na tego teścia! :-) mój jak mnie z 5 lat temu na sylwestrze koniecznie chciał ugoscic pyszna wódka to mnie o 22 odcięło. Od tamtej pory mnie teść alkoholem nie czestuje ha ha ha.

Kruczyca gdzieś mi w oko wpadło że nasz już zdjęcia ze ślubu? ! Pochwal się nam tutaj! Uwielbiam oglądać ślubne fotki i filmy. Nawet nieznajomych.

Ja zaczynam eurowizja oglądać. Szpak a nie lubię ale trzymam za niego kciuki bo piosenkę ma genialną

anula: kocyk mam i ja :D O! Budyń czekoladowy! Mniaaaaaaaaaaaaaam! Ale nie dam rady wciągnąć. Obiadu nam dużo wyszło i my też jak prosiaczki...teraz zaczynami eurowizję oglądać.

tynka: ja też oglądam :D

Jugo nie tylko włosy! Jakie on ma.piękne rysy twarzy i oczy wyraziste! Seksi kobieta by z niego była bo patrząc na niego jak na faceta to słabo ech. Nie ouhie takich lalusiów.

Kurcze chyba po raz pierwszy muszę przyznać że Polska ma szansę zająć całkiem przyzwoite miejsce w Eurowizji

Jugo ja to samo:-) ja sama drobna nie jestem więc dla mnie facet to musi być facet. Zawsze mnie typ macho pociągał. No i sobie znalazłam takiego męża właśnie ale beze mnie to by zginął chyba ha ha. I krwi się boi strasznie. Ale przynajmniej wygląda jak prawdziwy facet. Jeszcze jak ma taki 5-dniowy zarost....no ciasteczko do schrupania normalnie.

reklama
Do góry