reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Uff ogarnęłam:-) miałam dwugodzinny nawał pracy. Teraz do 19 mam zamiar odpoczywać.

Julia piękny wynik! Kropek zakorzeniony i zostaje z mamusią na najbliższe 8,5 miesiąca w brzuchu.

Jugo kurde rób betę w poniedzialek koniecznie plissss! Ale nas trzymasz w napięciu. A dziś chociaż teścik zrób!

Nati działaj! Ja już myślałam że to test ciążowy jest:-)

reklama
Cudne wiesci dzisiaj!!

luska kurcze rewelacyjna poprawa!! Dwa razy wiecej zdrowych plemniczkow!! Twoj malz szaleje :) oby tak dalej i powodzenia!

julia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cudna beta!!! Niech rosnie i rosnie i rosnie sliczniutko :* kropkowi musi byc milusio u mamusi, ze taka sliczna beta wyszla :)

nati/misio fiu fiu jaka endo porzadna i pecherzyk <3 To teraz tylko dzialac :) zaciskam kciukasy za sliczna owulke :)

A propos miesiaczek to moja znajoma dostala anemii przez czeste i obfite krwawienia. Przypilnuj morfologii.

Jugo zawsze na zakupach mam tak, ze jak ide specjalnie cos kupic to niczego nie znajduje a jak ide o tak przy okazji i to niesmierdzac gotowka :D to znajduje przepiekne rzeczy...taka zlosliwosc losu.

Aaa czytam wlasnie, ze malpy nie ma! I niech zolza nie smie przychodzic!

Ja mialam ciezki dzien w pracy, podbrzusze klulo. Teraz sobie odpoczywam a chlop za zakupach a potem obiadek bedzie gotowal :)

Ehh jak ja zaluje, ze nie mige robic prywatnie bety :( uspokoilabym sie. A tak musze czekac. Moze uda mi sie zbalamucic we wtorek lekarza i da skierowanie. Przeciez ja osiwieje do usg 28 maja.

A 28 maja ide prywatnie, inaczej musialabym czekac do 20 czerwca!!! holenderski system prowadzenia coazy to jedna wielka porazka!!!!!!! [emoji35]

A mnie coś dzisiaj mdli , aż test zrobiłam aale krecha jeedna więc może szybciej @ juz [emoji4]

nati: piękne endometrium! Kropeczek będzie miał gdzie się zagnieżdżać! :) I piękny, dorodny pęchol :D Krótsze cykle to statystycznie wiecej szans na zostanie mama, więc dobre strony też mają :D

tynka: odpoczywaj :) Testu nie zrobię, bo nawet nie mam. Po tym napadzie co zrobiłam 2, które kupiłam już nie kupowałam nowych. Musimy do poniedziałku wytrzymać :D Chociaż może jutro przyjdzie.

anula: a ty jak się czujesz? :D

kruczyca: jak mija sobota? U nas jakoś sennie się zrobiło i na drzemkę poszliśmy. Ponad 2h spaliśmy :D

paraplu: taaaak, ja też tak mam :/ Kupiłam 2 pary spodni, a wcale nie poszłam po nie :D Mam nadzieję, że lekarz da we wtorek skierowanie na betę!

xbum: teraz ty szalejesz z testami :D:D:D

julia: dało radę ogarnąć lekarza dzisiaj?

A nam się zachciało smażonych ziemniaków w talarkach (takich jak w dzieciństwie się jadło) a do tego jajko sadzone i kefir :D A no i sałatę zrobiłam. Och! Jak ja już chcę młode, polskie ziemniaczki!!!

Jeszcze pół godziny i do domku. Oczy na zapałki mam juz:-/ pogoda okropna...pada i pada...

Jugo a ja sobie we wtorek zrobię teścik a co mi tam:-)
Ale pyszności zrobiłaś o ja...chętnie bym zjadła takich talarkow :-)

Co tam robicie dziewczynki? Jak wam sobota mija.

Jugo są już młode ziemniaki u nas już są [emoji4]
A weź jakoś mnie skusilo no ale nie potrzebie ...

Edit: my u teściowej wiec juz chce do domu [emoji2]

tynka: już prawie 19 i w końcu odsapniesz :) Niech cię teścik wtorkowy zaskoczy pozytywnie! :D

xbum: u mnie młode są ale albo z Cypru albo z Hiszpanii :/ Na takie polskie to chyba będę musiała poczekać do czerwca :| Szybko zleci! A może szybciej się pojawią :) A co tam dobrego u teściowej? Tak w odwiedziny wpadliście? Czas zwalnia jak się u teściowej siedzi :D

Jugo poszlismy na spacer i jakos zaszlismy do niej [emoji16]
Ale juz chce do domu iść ale P z tesciem cos tam robią..

Edit : nawet dobrze ze weszlismy bo winko znów dostałam od tescia [emoji4]

reklama
Do góry