reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej kamka :) ja Ci na pocieszenie napisze, ze tez myslalam, ze sobie wmawiam :) od terminu kiedy wypada implantacja (niedziela lub sobota, 7-8 maja) zaczal mnie kluc podbrzusze. Bylam pewna, ze sobie wkrecam bo termin okresu mam dopiero jutro (piatek, 13 maja). A ze mialam jakis super czuly test to 10 maja zrobilam test i paczaj :D 4 dni przez terminem @
1463059873-v1hb02.jpeg

Tylko to byl jakis super hiper czuly test. Potem zrobilam taki tanszy, to widac bylo tylko cien cienia i to w dobrym swietle.

Dzisiaj poszlam na bete i czekam na wynik.

EDIT:
A na prawde nie czytalam tutaj o zadnej ktora czula brzuch od razu od implantacji. Takze moze masz dobre przeczucie a test jest za slaby na tak wczesny etap. Jak masz mozliwosc to kup ten
1463060151-qtuapt.jpeg

W Holandii jest, w Anglii jest to moze i w Hoszpanii tez :)
Wazne by bylo na nim napisane, ze tylrywa ciaze 6 dni przed terminem @.
Hej kamka :) ja Ci na pocieszenie napisze, ze tez myslalam, ze sobie wmawiam :) od terminu kiedy wypada implantacja (niedziela lub sobota, 7-8 maja) zaczal mnie kluc podbrzusze. Bylam pewna, ze sobie wkrecam bo termin okresu mam dopiero jutro (piatek, 13 maja). A ze mialam jakis super czuly test to 10 maja zrobilam test i paczaj :D 4 dni przez terminem @
1463059873-v1hb02.jpeg

Tylko to byl jakis super hiper czuly test. Potem zrobilam taki tanszy, to widac bylo tylko cien cienia i to w dobrym swietle.

Dzisiaj poszlam na bete i czekam na wynik.

EDIT:
A na prawde nie czytalam tutaj o zadnej ktora czula brzuch od razu od implantacji. Takze moze masz dobre przeczucie a test jest za slaby na tak wczesny etap. Jak masz mozliwosc to kup ten
1463060151-qtuapt.jpeg

W Holandii jest, w Anglii jest to moze i w Hoszpanii tez :)
Wazne by bylo na nim napisane, ze tylrywa ciaze 6 dni przed terminem @.

Dziekuje bardzo za pociesznie! Rzeczywiscie pomoglo :) no i jeszce raz gratuluje fasoleczki !!!
W sumie jak sie tak zastanawiam, to kilka dni temu mialam kucia w podrzuszu... i jeszce tam kilka takich objawow ciazowych... Ale dzis czuje ten brzuch taki jakis napecznialy w dolnej czesci, nie pamietam bym tak wczesniej mialam, Ale ja sie wkrecam !!! haha kurcze bede musiala poszukac tego twoje testu, moze tu tez sa.

dziekuje kochana i pozdrawiam

reklama
Jeju jestem wymeczona ... Dzisiaj spontan z siostrą zrobiłyśmy i pojechaliśmy do naszej mamy dopiero co wróciłam śpię na siedząco a Zuzia po drodze się wyspala także teraz nie wiem o której spać pójdzie .... :)

Jeszcze 4dni :D cieszę się i się boję

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje bardzo za pociesznie! Rzeczywiscie pomoglo :) no i jeszce raz gratuluje fasoleczki !!!
W sumie jak sie tak zastanawiam, to kilka dni temu mialam kucia w podrzuszu... i jeszce tam kilka takich objawow ciazowych... Ale dzis czuje ten brzuch taki jakis napecznialy w dolnej czesci, nie pamietam bym tak wczesniej mialam, Ale ja sie wkrecam !!! haha kurcze bede musiala poszukac tego twoje testu, moze tu tez sa.

dziekuje kochana i pozdrawiam

U mnie takiego intensywnego klucia prze kilka dni nigdy nie bylo i takiego uczucia jakbym miala w podbrzuszu pileczke ale czulam ja tylko jak sie zginalam.
To wszystko spowodowalo, ze zrobilam przedwczoraj test :) a mialam silny zamiar robic dopiero jutro :)
I widzisz nie myslilam sie, ze cos sie tam dzieje :D

Teraz tego klucia nie mam. Za to piersi mnie bola podczas chodzenia :/ niezbyt przyjemne to jest.

Jeju jestem wymeczona ... Dzisiaj spontan z siostrą zrobiłyśmy i pojechaliśmy do naszej mamy dopiero co wróciłam śpię na siedząco a Zuzia po drodze się wyspala także teraz nie wiem o której spać pójdzie .... :)

Jeszcze 4dni :D cieszę się i się boję

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

3m kciukasy!!!!!!

EDIT:
Matko jesli ja mam byc taka spiaca prze kolejne miesiace to masakra. Miala skonczyc prace o 15 ale usnelam o 12 i obudzilam sie dopiero o 15 [emoji33]! I tym sposobem bede do 18.30 pracy :(

Jugo i tak jestes dzielna kobietka;)
Bede czekala cierpliwie na twoj tesvcik;)

Xbum tak biore dupka 1 dziennie , napisalam do lekarki czekam na odpowiedz bo bede tez brala zastrzyki...

Jeja zaliczyłam z mała drzemke i dopiero mi się nic nie chce !

Pada u mnie tez sie zanosi na mega lanie [emoji6]

Bum ale ta twoja menda jest piękna[emoji7]

Kamka, witaj i kciuki zaś pozytywnego tesciora&&&

W ogole to ja zaciska kciuki za wszystkie testy w tym tygodniu A trochę się ich zapowiada &&&&

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola dziękuje , na pewno ladniejszy w futrze ale jak ciepło idzie to normalnie on ma dosc [emoji12]

reklama
Hej
Dziś kolejny dzień słoneczka i my oczywiscie poza domem w parku :-)
Jak już mówimy to ja mam 80b , kiedyś kupowałam staniki na placu za 15 zł i twierdziłam ze nie potrzebuje lepszych bo cyc mały i miałam ich mnóstwo ale ciagle mnie cyce bolały w pracy i mój mnie namówił na triumph , pani weszła ze mną mierzyć i okazało się ze raz pasuje na mnie 75c a raz 80b teraz wole wydać więcej choć mam ich mniej ale cycki nie bolą :-)
Kurde ja to tez się boje fryzjerek a mam 3 w rodzinie omijam z daleka ale wesele kuzynki za 2 miesiące to może zrobię jakiś eksperyment
Ciąża to nie choroba wszyscy tak mówią ale i tak zależy od rodzaju pracy a lekarz to powinien się spytać czy to NFZ czy nie jaka praca jest wykonywana przez ciężarna , jak się pracuje na produkcji na dodatek na nocki to lekarz z NFZ musi dać L4
Kurde testujące testujące bo człowiek ciekawy :-D
Bum- słodziak ten kociak
Miłego wieczoru

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry