Hej kamka ja Ci na pocieszenie napisze, ze tez myslalam, ze sobie wmawiam od terminu kiedy wypada implantacja (niedziela lub sobota, 7-8 maja) zaczal mnie kluc podbrzusze. Bylam pewna, ze sobie wkrecam bo termin okresu mam dopiero jutro (piatek, 13 maja). A ze mialam jakis super czuly test to 10 maja zrobilam test i paczaj 4 dni przez terminem @
Tylko to byl jakis super hiper czuly test. Potem zrobilam taki tanszy, to widac bylo tylko cien cienia i to w dobrym swietle.
Dzisiaj poszlam na bete i czekam na wynik.
EDIT:
A na prawde nie czytalam tutaj o zadnej ktora czula brzuch od razu od implantacji. Takze moze masz dobre przeczucie a test jest za slaby na tak wczesny etap. Jak masz mozliwosc to kup ten
W Holandii jest, w Anglii jest to moze i w Hoszpanii tez
Wazne by bylo na nim napisane, ze tylrywa ciaze 6 dni przed terminem @.
Hej kamka ja Ci na pocieszenie napisze, ze tez myslalam, ze sobie wmawiam od terminu kiedy wypada implantacja (niedziela lub sobota, 7-8 maja) zaczal mnie kluc podbrzusze. Bylam pewna, ze sobie wkrecam bo termin okresu mam dopiero jutro (piatek, 13 maja). A ze mialam jakis super czuly test to 10 maja zrobilam test i paczaj 4 dni przez terminem @
Tylko to byl jakis super hiper czuly test. Potem zrobilam taki tanszy, to widac bylo tylko cien cienia i to w dobrym swietle.
Dzisiaj poszlam na bete i czekam na wynik.
EDIT:
A na prawde nie czytalam tutaj o zadnej ktora czula brzuch od razu od implantacji. Takze moze masz dobre przeczucie a test jest za slaby na tak wczesny etap. Jak masz mozliwosc to kup ten
W Holandii jest, w Anglii jest to moze i w Hoszpanii tez
Wazne by bylo na nim napisane, ze tylrywa ciaze 6 dni przed terminem @.
Dziekuje bardzo za pociesznie! Rzeczywiscie pomoglo no i jeszce raz gratuluje fasoleczki !!!
W sumie jak sie tak zastanawiam, to kilka dni temu mialam kucia w podrzuszu... i jeszce tam kilka takich objawow ciazowych... Ale dzis czuje ten brzuch taki jakis napecznialy w dolnej czesci, nie pamietam bym tak wczesniej mialam, Ale ja sie wkrecam !!! haha kurcze bede musiala poszukac tego twoje testu, moze tu tez sa.
dziekuje kochana i pozdrawiam