reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo noo jednak cie pokorcilo ..
Ehh , ale poki nie ma jest nadzieja [emoji4]

Kruczyca no owu tuz , tuz [emoji8]

Jest grzywka i jak?
1463076766209.jpg

Załączniki

• 1463076766209.jpg
    1463076766209.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 291
Mi sie wydaje, ze jutro bedzie jeszcze ciemniejsza. Bo tutaj jest kapke jasniejsza a musza byc tak samo mocne. To pojutrze bym obstawiala owulke :)

EDIT:
A ja nadal nie wierze a ze wynik bety bedzie jutro albo w poniedzialek to kupilam sobie test :D
Tym razem slabszy, wykrywajacy hcg w dniu @ lub pozniej.
I znow dwie kreseczki :):):):) mam zaciesza :D
Nie wiem czemu ale ciagle mi sie wydaje, ze testy klamia i nastepny pokaze tylko 1 kreske. Taki schizol ze mnie :D

1463077803-eqsa5u.jpeg

Z dzisiaj <3

xbum: jaka śliczna czuprynka! Jaka ty młodziutka!

kruczyca: mówi się, że faza lutealna nie powinna być krótsza niż 10 dni, bo wtedy mogą być trudności z implantacją.

Jugo hahaaha no jestem tu najmodlasza [emoji4]
A blond mnie jeszcze odmaladza nooo haaha [emoji16]

Kruczyca chyba lepiej z nią [emoji16]
Chłop zas zaskoczony będzie [emoji23]

Edit : Parapluno i ładniejsze kreseczki !
Super [emoji8]

Jugo a moze po prostu taki dluzszy cykl kruczyca akurat ma.
Rob testy Kochana wtedy bedzie wiadomo kiedy owulka. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie. A jak przyjdzie to bedzie wiadomo ile faza lutealna trwa u Ciebie.
Ale oczywiscie @ nie przyjdzie :p bo wiesz ze za chwile bedzie owulka i armia Twego malza idealnie sie w nia wstrzeli :)

reklama
Do góry