reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo noo jednak cie pokorcilo ..
Ehh , ale poki nie ma jest nadzieja [emoji4]

Kruczyca no owu tuz , tuz [emoji8]

Jest grzywka i jak?
1463076766209.jpg

Załączniki

• 1463076766209.jpg
    1463076766209.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 288
Mi sie wydaje, ze jutro bedzie jeszcze ciemniejsza. Bo tutaj jest kapke jasniejsza a musza byc tak samo mocne. To pojutrze bym obstawiala owulke :)

EDIT:
A ja nadal nie wierze a ze wynik bety bedzie jutro albo w poniedzialek to kupilam sobie test :D
Tym razem slabszy, wykrywajacy hcg w dniu @ lub pozniej.
I znow dwie kreseczki :):):):) mam zaciesza :D
Nie wiem czemu ale ciagle mi sie wydaje, ze testy klamia i nastepny pokaze tylko 1 kreske. Taki schizol ze mnie :D

1463077803-eqsa5u.jpeg

Z dzisiaj <3

xbum: jaka śliczna czuprynka! Jaka ty młodziutka!

kruczyca: mówi się, że faza lutealna nie powinna być krótsza niż 10 dni, bo wtedy mogą być trudności z implantacją.

Jugo hahaaha no jestem tu najmodlasza [emoji4]
A blond mnie jeszcze odmaladza nooo haaha [emoji16]

Kruczyca chyba lepiej z nią [emoji16]
Chłop zas zaskoczony będzie [emoji23]

Edit : Parapluno i ładniejsze kreseczki !
Super [emoji8]

Jugo a moze po prostu taki dluzszy cykl kruczyca akurat ma.
Rob testy Kochana wtedy bedzie wiadomo kiedy owulka. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie. A jak przyjdzie to bedzie wiadomo ile faza lutealna trwa u Ciebie.
Ale oczywiscie @ nie przyjdzie :p bo wiesz ze za chwile bedzie owulka i armia Twego malza idealnie sie w nia wstrzeli :)

reklama
Do góry